- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #95850 üzenetére
Köszi!
A topik fókusz helyreállítása után esetleg erre tudja valaki a választ?
[link] (led flame előtti kérdésem)Box's don't touch!
-
mikrofon
veterán
válasz blakey #95809 üzenetére
Így már működik. Sőt a disney+ is jól megy mármint HD + SDR képpel, de a hangot és feliratokat kezeli jól.
Viszont a állapot LED a dobozon nem jól, vagyis nem úgy működik, mint android alatt. Android alatt piros, ha alszik és kék ha ébren van. CE alatt mindkét esetben kék. Persze nem túl nagy probléma, csak ha ránézek akkor látom milyen állapotban van.
Nekem úgy tűnik jól megy a CE ezen a box-on. Hétvégén teszteltem is jó néhány órát. Frissítések is jönnek szépen minden nap.
[ Szerkesztve ]
-
Zsömica
aktív tag
Homatics tapasztalatok mai nightly-val..:
-rendszer szépen felállt, viszont a vezetékes netet csak sokadik indításra találta meg; volt közben hogy a wifit sem látta.
-újraindításkor a CE beállításait többször nem tudta megjeleníteni, addig se net se BT nem volt elérhető.., sokadjára sikerült..!
-otthoni hálózaton NAS felderítésébe belefagyott - NAS reboot megoldotta..!
-Távját a világért nem bírtam eddig működésre bírni - pedig mindent blakey leírása szerint csináltam, párosodott is, látom a BT beállítások menüben; megjelent a táv is mint B21 - lenyomásokra zölden világít a távon a led/ CE újraindítás is megvolt; de egyelőre semmi..!
Rádugott Bill/egér OK..!
-DV filmeket amiket próbáltam - szépen lejátsza, eddig ok..! -
blakey
titán
válasz mikrofon #95857 üzenetére
Úgy néz ki, hogy többféle verzió létezik a Homatics-ból, van, akinek nem működik a vezetékes net, van, akinek csak Androidból való indítás után, és van, akinek nincs gondja. Ehhez jön, hogy a Dune változatot nem tudják garantálni a fejlesztők, akinek most működik, az használja, de ne lepődjön meg, ha később valami mégsem működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mikrofon
veterán
válasz blakey #95858 üzenetére
hát ez érdekes, de akár az is lehet, hogy szokásos kínai alkatrész minőség, vagy összeszerelési, forrasztási minőség miatti hibák.
El nem tudom képzelni, ha mindenki egy forrásból a gyártótól veszi, hogy lehet más....Az enyém mondjuk fekete dune HD változat közvetlenül a Dune DE kereskedőtől.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz blakey #95858 üzenetére
"Dune változatot nem tudják garantálni a fejlesztők"
igen ezt olvastam már máshol is. De gondolom ez csak annyi, hogy a CE csapat nem egyezett meg a dune-vel, így nem hivatalos. Meg, hogy a Homatics-ot reklámozzák
De nem hinném hogy a Dune változtatna rajta. Azért ahogy olvasom elég sokan használják a DuneHD Homatics-on a Kodi-t és egyre többen izgulnak rá a CE-re is hozzá. Így szerintem eléggé Öngól lenne ezt letiltani gyártói oldalról valahogy. Ezért én nem hinném.De, ha rendbe rakják a Dune Media Center alkalmazásukat, értem ezalatt, hogy kaphat egy normális skin-t és a netflix és youtube mellet a többi streaming alkalmazást is integrálják akkor nem lesz vele baj. Elég jól ki tudná így váltani a CE-t
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mikrofon #95860 üzenetére
Itt nem feltétlenül erről van szó, többféle verzió létezik, van olyan R 4K Plus, amelyiken hátul már nincs AV kimenet, minden más külsőleg ua.
Nem az számít, hogy honnan származik, többféle van, és csak 1-2 apróságban térnek el, tehát nem gagyi vs jó alkatrész. Nem az X96 és tsai féle "lottóvásárlás". A fejlesztők egyfélét kaptak, és azok alapján tudnak dolgozni, egyik fejlesztőnek nem működik a bluetooth táv CE alatt, Android alatt jó. Én csak annak ajánlom Homatics boxon a CE-t, akinek van türelme és energiája foglalkozni vele, valamint képes úgy is használni, hogy valami épp nem úgy működik, ahogy kéne.De gondolom ez csak annyi, hogy a CE csapat nem egyezett meg a dune-vel, így nem hivatalos. Meg, hogy a Homatics-ot reklámozzák - arra tudnak normálisan fejleszteni, ami kéznél van, Dune nincs senkinél kéznél, így ellenőrizni sem tudják. Nem tudják vállalni a 100%-os működést.
De nem hinném hogy a Dune változtatna rajta. Azért ahogy olvasom elég sokan használják a DuneHD Homatics-on a Kodi-t és egyre többen izgulnak rá a CE-re is hozzá. - A Dune árul valamit és arra vállal garanciát, kiderül számukra, hogy érdemes lenne egy másik ethernet chip-et használni, ez oda vezet, hogy ugrik az eddig működő CE. A másik, hogy gondolnak egyet, és "bezárják", az egyéb eszközről való "bootolást".
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mikrofon
veterán
válasz blakey #95863 üzenetére
hát ezt csak akkor tudom elképzelni, ha voltak különböző teszt verziók, amiket most kiszórnak.. Minek gyártanának egy gyártósoron több típust ilyen kis apró eltérésekkel, csak bonyolítja a gyártást és növeli a garanciális problémákat...... Illetve gyanakvást szül, högy valamelyik hamisítvány....
-
blakey
titán
válasz mikrofon #95864 üzenetére
Első látszatra ua., aztán a "belső vizsgálat" során kiderül, hogy a chip gyártója már frissített rajta. Androidra van garancia, ha ott működik, akkor a többivel nem foglalkoznak.
-
Zsömica
aktív tag
-
djherby
tag
Sziasztok, Ugoos AM6b+ nem megy a play áruház tudtok segíteni? Köszi!
-
gyűrű
addikt
válasz Zsömica #95866 üzenetére
UsbC-nek kinéző csatlakozó, melléragasztva egy "Surprice" feliratú levonó
Az egy speciális dokkolóajzat lesz ehhez, amit nemsokára, 1-2 napon belül,
bemutat a THX és a Sei Robotics/Homatics.. közösen..[ Szerkesztve ]
-
-
hunaqua
addikt
Biztosan jó cucc lesz ebből előbb utóbb.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
djherby
tag
Köszönöm a választ! Közben itt vissza olvasgattam, most komolyan azt mondjátok van olyan box (homatics) ami CE alatt tud DoVi-t? akkor azonnal megyek rája!
-
Joshi
titán
válasz Zsömica #95869 üzenetére
Nekem ilyen szempontból nincs gond a fehér Homatics-al (Alza), a CE hibátlanul megy ahogy a filmlejátszás is (Sony TV DV probléma megoldás után). Ráadásul egy 32GB USB2.0 régi pendrive-ról. Sőt még egy USB3.0 HUB-ot is gond nélkül kezel. A távirányító az nekem se működik CE alatt, talán egyszer működött a 100 próbálkozás alatt (Bluetooth errorozik). Viszont Android alatt hibátlan.
Most akarom felrakni a legújabb CE verziót amihez ma vettem egy jobb fajta pendrive-ot. Ráadásul most Emagon piszok olcsó. Vegyétek-vigyétek.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ráadásul most Emagon piszok olcsó. - annyiért vettem a BestByte-ba a 128GB-osat, mint Emagon a 64GB-os.
-
blakey
titán
CEC, de ha működik, akkor sem tudod bekapcsolni. Még nem tudják a módját, hogy a BT aktív maradjon, már többször felvetettem nekik, hogy ez elég nagy probléma lehet. A másik probléma, hogy ezeken az Omegákon hibát látok a kép alján, olyan 1,5-2 cm-es elmosodás (blur) látható, tehát a kép alján nincs értelmezhető tartalom, ezt is írtam nekik, @gyűrű és @djnice is írta, de ők nem látják. Úh. légyszi, aki látja, az írja be a Ce fórumára, mert csak, akkor fognak ezzel foglalkozni.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok ugye jól láttam, hogy a Yatse (Kodi vezérlés mobilról) nem alkalmas arra, hogy a kodi bállítást végezzünk, arról dolgozzunk stb?
-
blakey
titán
válasz Zsömica #95892 üzenetére
A CEC bekapcsolja, akinél jól működik, nálam ez a része jó.
#95894 gyűrű
Igen, de most valamiért nem akarnak ezzel foglalkozni, pedig egyértelműen ott a hiba. Mondjuk az is igaz, ha a túlpásztázás be van kapcsolva, akkor kb. soha nem fogják látni.[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Hi
Azt honnan tudom kideríteni, hogy a dobozom widevine drm szintet támogat?
üdv
-
Joshi
titán
válasz blakey #95890 üzenetére
+(#95893) gyűrű
Az Androidra való átlépés az tényleg jó ötlet, igazság szerint csak egy kis időbe telik.
Én a CEC-t soha nem preferáltam, viszont itt alapból be volt kapcsolva. Meglepődve tapasztaltam, hogy a Sony TV távjával is tudok navigálni CE alatt. Lehet hogy adok egy esélyt a CEC-nek.
Ránézek erre a képernyő alján maszatolós jelenségre.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Nem tudom linkelte ezt már korábban valaki: STOP Buying ANDROID TV Boxes
Mivel a youtube-os "szakértő" videókat fenntartással kezelem nektek mi a véleményetek erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- Deskmini x300 4300GE 32GB RAM 3200mhz 480GB NVME M.2 SSD 2x1TB HDD Wifi + Bluetooth stb.
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- I7 9700 Ganer pc
- GAMER PC (ASUS ROG STRIX GTX 1070 8GB + I5 9400 6 mag 6 szál)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs