Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JimPike

    csendes tag

    Üdv az olvasóknak !

    Sikeresen téglásítottom X96 Max boxomat. Ebben kérnék némi útmutatást hogy hogyan varázsoljam vissza a droidot. Akár gyárit, akár custom-ot. Még téglásítás előtt Coreelec-el lementettem a 4 img filet a leírtak alapján. Burning tool-al akartam feltenni Aidan féle V9-es romot ami 10-14%-nál hibára futott. Innen már gondoltam mindegy hogy mivel próbálkozom. Szóval próbáltam jópár rom-ot, természetesen mind sikertelenül. Volt ami 3 és volt ami 9%-ig jutott, de attól nem ment tovább.
    Próbáltam Sd Burn Maker-t is, de az is hibára ment ( valami uboot... ). Így a mai nap sok keresgélés, olvasás után SD kártyára frissen telepítve vissza ment az Elec CoF írását idézve : " Úgy sikerült elindítanom, hogy kiírtam kártyára a CE-t, aztán a stock FW-ből kivettem az aml_sdc_burn.UBOOT-ot és átneveztem u-boot.bin.sd.bin-re. Utána Bootcardmaker-al felírtam a kártyára a .bin-t, de nem pipáltam be a formázást. "
    Próbáltam a friss Elec-el visszaállítani a gyári droid mentést Csicsóka leírás alapján.Putty-t használtam. Ami feltűnt hogy viszonylag rövid idő alatt végzett a system vissza írásával. Box reboot mmc után nem a jól megszokott x96 max logó díszeleg, hanem Aidan bla-bla-bla... ( Bocsánat de már a szemem és az fejem is lezsibbadt mire idáig elértem. 😀 ). A box viszont itt meg is áll. Kártya nélkül se kép se hang... Sem recovery. Alaplap pontos tipusa X96 Max 4/32GB Q5X2_LP3 19215. Szóval kártyáról most megy a box, de jó lenne valami Droid is mellé.
    Köszönöm előre is a megoldást, iránymutatást. Minden megjegyzést, mégha ércelődés is. 😀

Új hozzászólás Aktív témák