Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Kicsit off, de ez pörög a legjobban:
    1. A Yahoo Weather kiesése után melyik Weather add-on ajánlott leginkább? (A Multi Weather nincs 9.2.7-re, csak Matrix-ra, így az nekem nem jó).
    2. Kodi-ra van valami olyasféle all-in-one Rádió add-on, mint amilyen a Tune In Android-ra? Főként a magyar adók miatt kellene, de minél többet tud és minél "profibb" annál jobb.

    THX!

    ---
    Más: jelenség (mondjuk "bug"): Ha egy sok hangsávos videónál hangsávot váltok akkor az elég furán és nehézkesen működik. Látom ilyenkor visszateker picit a videóból és nem is szólal meg a hang azonnal. Ami nagyobb gond, hogy gyorsan egymásután váltogatva (be van rá állítva egy gomb a távon) nem vált azonnal, beletelik jó pár másodpercbe, mire átvált a soron következőre és utána is, ha már váltott és utána rögtön nyomok egyet a következőre, akkor az is késik. Így elég kontrollálhattalan és nehézkes kiválasztani a kellő hangsávot és van hogy így túlszaladok rajta. (Például HiMedia Q10 Pro-n egyből váltja pöpecre a hangsávot, egyből meg is szólal és a kép meg se röccen, így ha van mondjuk 10 hangsáv, akkor szupergyorsan végig tudom pörgetni mondjuk az 1-estől a 10.-ig. A CE-vel tapasztalt viszont nagyon messze van ettől.). 9.2.6-on és 9.2.7-en is ugyan ez van. Szóval másnál is ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák