- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Na végre sikerült valamennyire megcsinálnom a CoreElec 9.2.1 dual elepítőt.
Nincs teljesen kész teljesen időhiány miatt, szerettem volna teljesen automatizálni, de így is működik. ( TX9S-en nagyon szépen megy, sok 905x-en és 905W-n is próbáltam, de pl mecool m8sw-n lehet hogy nem lesz jó, vagy az új TX3 miniken volt gond stb, ezt sajnos nem tudni min megy min nem annyi variáció van már .)
Amikre használható: 905W , 905X, és S912, azaz a régi vasakra, az új NG-sekre nem. Csak Andoid 7-eseken működik jelenleg.
Nem teszem ki a blogba, itt egy leírás, ideiglenesen elérhető akinek kell, később leveszem és ha lesz jobb, véglegesebb verzió akkor megy a blogra, de ez idő kérdése.Ennél a verziónál az egész memórián ( datán) osztozik az android és a CE, azaz az egész terület rendelkezésre áll mindkettő rendszer számára.
A többi ezen a linken olvasható és tölthető egyelőre:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest