Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rooney8

    aktív tag

    válasz Móncsa #51208 üzenetére

    te értelmezed is, amit olvasol? amit először linkeltél (az itteni PH-s topik), teljesen jól leírja, hogyan kell telepíteni az msrepot.
    az meg hogy melyik skin és melyik verzió van fent nálad, nem sokban befolyásolja a dolgokat. máshogy néz ki a felület, de az elv az ugyanaz.
    de akkor kis segítség:
    bemész a fájlkezelőbe, alul katt a "forrás hozzáadása"-ra. itt beírod az msrepo címét (https://repo.mvshrk.xyz/plugins/repository.movieshark/). ezután a fájlkezelőben megjelenik az MS. utána megkeresed a kiegészítők fület, katt a "kiegészítő telepítése zip fájlból"-ra. ezután felugrik a fájlkezelő és az előbb hozzáadott MS-be lépve kiválasztod a legfrissebb repo-t (2.7.1 azt hiszem). és konkrétan ennyi, települ az MS tároló és utána a kiegészítők fülön belül a "telepítés tárolóból"-ra kattintva már ki tudod választani az MS tárolót és fel tudod tenni a megfelelő kiegészítőket.
    azért adjuk hozzá forrásként az MS címét, mert így ha frissül a tároló, akkor a kodi magától frissíti, nem kell kézzel. úgy is működne a dolog, hogy gépen letöltöd a repo zip fájlját és pendrive-on rádugod a box-ra, de mint mondtam, így nem frissül automatikusan, neked kellene mindig ellenőrizned és manuálisan befrissítened.

Új hozzászólás Aktív témák