Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz blakey #46454 üzenetére

    Ha túltesszük magunkat e kezdeti akadályokon akkor utána minden működik egész tűrhetően, de én is gyanítom, hogy kernel szinten valami nem kerek, van a tesztfájlok között egy telefonos tesztvideó, na azzal lefagy a rendszer, LE 8.2.3.1-el és a …MC-vel nincs ilyen gond. Egyébként gyakorlatilag semmi különbség a kártyáról futtatott rendszer és a gyári rendszer között. Képminőség szerintem tök ua., HDR-SDR konverzó is hasonló, lehet, hogy a műszer megmutatná a különbségeket. Maga a Vero4K+ ugye egy átszitázott x96 és valószínűsítem, hogy jobb hűtéssel, mert az valóban szembetűnő volt, 50 fok körülire melegedett. Akinek nem kell Android és a Linux is a barátja valamint a médialejátszás mellett a nyitottabb Linux is érdekli akkor annak jó választás lehet, de ha van egy korábbi S905/X/D/W box akkor azon is ki lehet próbálni a rendszert.
    Köszönöm a lehetőséget Patice-nak, hogy felajánlotta kipróbálás céljából a saját eszközét (ez a reklám helye :) ), ezzel a próbával is gazdagabb lettem.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák