Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Kapanyél #15699 üzenetére

    Hmmmm, nézzük......
    Mivel nem egy kocka vagyok, szeretem a gyárilag készre szerelt termékeket (Out of the Box)
    Ez természetesen nem azt jelenti, hogy agyilag bugyi lennék egy LE feltételére, hanem az esetlegesen ezzel járó mókolásokra gondolok, ami valljuk be, a fórum cca 50%-át teszi ki ("most ez nem jó", "azt hogy kell felrakni", stb..... mondatokra gondolok) Természetesen, van aki imád mókolni (nagy nagy respekt neki), de én a biztosabb, készre szereltet jobban szeretem.

    Aztán ott van a megbízhatóság, a nagyobb kompatibilitási mutató, bizonyos "egzotikusabb" fájlok esetében, főleg gyári felületen.

    A filléres Ali produktumokhoz képest rendszeresebb FW frissítések ill. javítások.

    A garancia a folyamatos működésre (tudjuk, hogy a 30-50USD-s cuccokat a kínaik milyen "betonstabil" végleges op-ppal dobják piacra)

    Tapasztaltam, hogy az SD-re telepített LE-nél, ha hálózatban másolok, a playára kötött vinyókra, win alatt jóval lassabb a sebességgel tudok másolni, mint ha ez direktbe a gyári op alatt csinálnám. Mivel a Minix esetén a Droid alatt is, egy teljes értékű KODI-t ad, mindez jóval fürgébben tudom megoldani 30-40GB másolás esetén (a jelenlegi LE-s sebességem: 3,5Mb/s)

    Csak pár példát említettem, de lehetne napestig sorolni (mindenkinek mástól áll a ....:)
    A fenti gondolatok, szigorúan csak a saját felhasználási szokásaimat tükrözik. Lehet, hogy más szemében ezek elhanyagolható nüanszok.
    Természetesen, mindenkinek magában kell eldöntenie, hogy mennyit áldoz rá, mivel nekem ez a fő szórakozásom (ahogy a család már finoman megjegyezte), többet áldozok rá.

Új hozzászólás Aktív témák