Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    Visszamenekültem ide.
    Az menekülésem oka, hogy kölcsönkaptam egy, az enyémnél (Venz V10) lényegesen komolyabbnak mondott Droidos playát (Himedia Q5 Pro)
    Nem tetszett. :(
    Az egy dolog, hogy nincs benne CEC, de ez az átkapcsolásnak (wrappper) sem örültem, nekem mókányolásnak tűnik. Ami viszont nagyon nem tetszett, az az hogy a KODI (16.1) is jelentősen le volt butítva az LE-hez képest (nyilván, a cég ezt másodhegedűsnek szánta a gyári player mellett, ezért nem találhattam benne a képfelbontással kapcsolatos menüt sem)
    A röhej, hogy a pár napja említett természetfilm ugyanúgy röcögött rajta, mint a "gagyibb" lejátszómon (lehet, hogy a film van rosszul tömörítve)
    A legdurvább ez a képjavítás, szerintem ez egy nagy átqrás.
    Elkezdtem kapcsolgatni, de olyan a hatás, mint ha a TV-n lévő képi beállításokat kapcsolgatnám (Dinamikus/Normál/Mozi/True Cinema/Egyéni.
    Mielőtt elhoztam volna a playát, beleolvastam a Himedia topikba: ott valaki bölcsen azt írta, hogy feltételesen szabad csak ezt a képjavítást kezelni, mert a BD filmek natív képén, ugyan már, mit kéne még javítani.
    Most már értem a lényeget. :K
    Nincsenek BD50 filmjeim, de Frodó kalandjainál (mkv) -ott is főleg a sötét jelenetnél- elkezdett sávosodni a film, mint ha rányomtam volna a TV-re a "Dinamikus" üzemmódot.
    Szörnyű volt. :F
    Ment is vissza a dobozába.
    Lehet, hogy a másik nagy ászt, a Minix Neo U1-et sem kéne innentől nagyon erőltetnem?

Új hozzászólás Aktív témák