- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz Milka 78 #10927 üzenetére
Már megint vagy én értem félre ahol olvastátok vagy megint csak a legjobbat ragadjátok ki és ahhoz ragaszkodtok hogy na biztosan az lesz. (ez már valami AMD-s szokás )
Megy itt az árháború vagy két hete még magyarba is 160e-et jósolgattak pár idióta (sajnálom nem tudom ennyire nyilvánvalóan álomvilágban élőt máshogy nevezni ja 390x-re!)Most meg ez alapján írjátok az árakat:AMD Radeon 390/390X: Fiji GPU köré épülő csúcskártyák, amelyek maximum 4096 stream egységgel és 4096-bites HBM memóriával rendelkezhetnek. A stream egységek ezeknél a modelleknél GCN 1.3 alapon nyugszanak, az árak pedig 649 dollártól felfelé helyezkednek el.?
Na most én nem értelmezem jól vagy nem tudom mi van de az van ott hogy "TÓL", és hogy 390/390X
Na most ebből hogyan következtettek arra hogy a 390X 650 dollár?
Nekem az jön be hogy attól felfelé (általában az "IG" szokott lenni ha lefelé van, én sem vagyok jó nyelvtanból de itt sokaknál súlyosabb a helyzet)
Szóval az hogy a 390/390X 650 dollártól az nálam azt jelenti hogy 390 650, 390X meg ki tudja mennyi de nem 650 az biztos.
Ha megnézitek az előző szériát akkor több mint 100 dollár van az sima és az X-es csúcskártya között.Megkérdezném akkor az itteni nyelvész és matek zseni (meg asztroTV-s urakat) hogyan jön ki a 650 Dollár vagy honnan?
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest