Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz tipuka #7094 üzenetére

    :C Hoi! :C

    A saját véleményem (aztán a topictársak majd szerintem úgy is tesznek hozzá :D):

    - CPU terén 7800X3D. ;)

    - Alaplap terén elég határozott elképzelések vannak, az [összehasonlító táblázat] alapján ki lehet szűrni, hogy talán még az AsRock B650E Taichi és Taichi Lite is szóba jöhet, bár Killer hálózati vezérlő van rajta, amiről megoszlanak a vélemények (rosszat magáról a lapról nem olvastam én legalábbis). Illetve ott van még a Gigabyte B650E Aorus Tachyon. Ezek mind jól felszerelt lapok, ami korlátozás van, azok nem érintenek a leírás alapján (az M.2 csatik a második PCI-express x16-os csatival osztoznak, de az nem kellene neked).

    Nekem ezek közül csak az ASUS-sal van személyes tapasztalatom, de nem hiszem, hogy bármelyikkel is mellé nyúlnál nagyon. Nekem például így ár és szolgálatások terén most irtó meggyőzőnek tűnik az [AsRock B650E Taichi Lite] , de azon csak két hátsó jack csati van (én 5.1-es AV erősítőbe kötöttem a hangot), szóval csak emiatt vakarom a fejem miatt.

    De a javaslatom, hogy válaszd azt, ami szimpatikus számodra, nem tűnsz elveszettnek ilyen téren. ;)

    - RAM terén ha nem gond, hogy esetleg nyúlkálsz a BIOS-ba, ilyen kevés árkülönbség terén én a DDR5-6400-asat venném meg, viszont sajnos így hirtelen rákeresbe azzal nem találtam tapasztalatot. A DDR5-6000 tCL30 terén egy fokkal egyszerűbb az élet, kb. csak a tREFI és tRFC értékhez kell hozzá nyúlni, és teljesen jól is leszel.
    Garancia nincs semmire, de nem hiszem, hogy gond lenne vele.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák