Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Tyrel #7601 üzenetére

    Nagyon sok jó dolgot mondtatok, köszi érte! :R

    A min cpu-t a power optionsben levettem akkor 50%-ra, egyelőre hagyom így és akkor tesztelem egy hétig. Kíváncsi vagyok, hogy a fagyások is megszűnnek-e. Ryzen Mastert nem tettem még fel mert láttam videókat amikben mikor OC-ztek lefagyott a gép Cinebench alatt ha meg volt nyitva például. Gondoltam egy hibalehetőséggel kevesebb de később lehet, hogy felteszem.
    A VRM-eket semmiképp nem szeretném kinyírni de persze a procit sem. Viszont azért ez kicsit zavaró, hogy üresjáratban több V-ot pakol rá és magasabb órajelen kketyeg. Mindegy, így 50%-ra levéve már a magok java 2200 körül cammog de így is adja nekik az 1.4-1.5 körüli V-okat. Nem mindig de néha, ugye ez teljesen változó ahogy éppen állítgat rajta.

    (#7599) micafighter: Igen, a ledes témára is kíváncsi leszek. :K Azzal az előző biossal odáig jutottal el, hogy mikor én kapcsoltam ki a gépet, legtöbbször nem kapcsolt vissza a led, viszont mikor a MPHC auto shutdown-ja akkor igen... Részmegoldás volt az, hogy kikapcsoltam a windows-on belül a fast startup-ot, azután többször nem kapcsolt be mikor én kapcsoltam ki a gépet.

    chros: Így lesz, most egyelőre használom-tesztelem a gépet. :R

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák