Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Dr V #7586 üzenetére

    Feteszem a legújabbat az AMD oldaláról bár az Asus oldalán lévőt feltettem kb 1-2 hete.

    Mondjuk ezt nem igazán értem miért kell. Mi van akkor ha mondjuk más miatt összetojja magát a windows és újra kell telepítenem... Az nem a legújabb chipset driverekkel fog települni. Amire gondolni tudok az az, hogy előjöhet valami hiba ha túl régi a chipset driver, nyilván az új biost újabb chipset driverhez optimalizálják. De gondolom nem fog megsemmisülni az univerzum ha mégis régi chipset driver fut a win alatt addig a pár óráig. :) Mégis fura az asus oldalán is ez az ajánlás, hogy tegyük fel a bios frissítés előtt a chipset drivert.

    Mondjuk a körülöttem lévő dolgokat azóta nem értem mióta a bios-ban beállítottam, hogy a LED kapcsoljon ki mikor a gép kikapcsolt állapotban van, mégis valami visszaállítja on-ra a bios beállítást... idáig azt hittem a bios az OS szempontjából szent és sérthetetlen.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák