Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Feriboy2 #5596 üzenetére

    Persze, hogy a VGA-ba dugtam a kábelt. :DDD Egyébként ez nem befolyásolná az alaplapi diagnosztikát, annak ugyan mindegy, hogy a HDMI-Displayport stb kábelek be vannak-e dugva. Természetesen a szükséges tápcsatik is rámentek a VGA-kra, az egyik 1x6 pines kártya, a másik 2x6 pines. Táp, tápkábel szintén hibátlan.

    (#5597) Krogoth: Hát az sem semmi... Én meg még streameltem is a mostani gép összerakást. Amikor a CPU hűtőt kivettem az elég gáz volt... a hűtő alatti műanyag darabokra volt törve és ragasztószalaggal volt összeragasztva. Később amikor úgy döntöttem mégis kipróbálom a coolert, a műanyag törmelékeket úgy kellett kihalásznom a hűtőpasztából... Nem mondom, hogy sikerült mindet kiszedni de amit láttam azt kimazsoláztam belőle. Ezen azért lepődtem meg mert a CPU doboza le volt ragasztva AMD-s "pecséttel" ami eredetinek tűnik számomra és nem volt megbabrálva. A matrica szélein bevágások vannak, ha felvették volna szerintem az látszana rajta, a matrica vastag volt és én vágtam szét először, nem volt fölötte más ragasztószalag. Ennek ellenére a tapadását is megnéztem, nagyon erős így kizártnak tartom hogy akár gőzzel szedték volna le.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák