Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    2700xhez melyik az ajanlott agesa? msi x470 gaming plus a lap, proci tuningolatlan, csak xmpt allitok.

    kezd az oruletbe kergetni a rambovites... anno meg 2x8g viper4 rammal vettem masfel eve, siman ment @3200, aztan amikor melyponton volt a ram, ugyanilyen viper4 ramra csereltem 2x16g verzioban. ez nem volt a lap kompatibilitasi listajan, nem is ment @3200on csak @2933on.

    leveleztem a patriottal meg msivel, de igergettek mindent, hogy menni fog (meg hogy ok lekommunikaljak), aztan hogy lehet megsem, mert ok kozben lecsereltek a chipeket a kiten, arra nem is valaszoltak, hogy milyen chipek vannak a memoriaimon. ket honapnyi pocsoles, es egy csomo bios teszt utan visszakuldtem az egeszet.

    ezutan 2x16m corsair lpxet valasztottam, ez rajta van az msi listajan @3200mhzel. tegnap bepattintottam, kb egy orat ment a p95 memtesztje, meg egy passot vartam a memtest86al. reggel elinditottam a memtest86ot, hogy vegigporgesse a 4 passot, par perc mulva hibat dob. p95 detto... nem igazan tudtam hova tenni a dolgot. hogy a rossebbe lehet, hogy este ment orakat, most meg ugyanugy csinal, mint a patriot?

    most visszahegesztettem a regi biost, ami meg a 3000es szeria elott jelent meg, nem volt egyszeru, mert az idiota msi nem engedi alapbol (ertenem, hogy ez mire jo). ebben 1.0.0.6 agesa van, jobb ez? most megy a p95 egy 20 perce, de a tegnapi nap utan mar szkeptikus vagyok, hogy reggel is menni fog.

    oszinten szolva kezd kicsit ryzen + msi undorom lenni.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák