- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Én azzal tesztelem az AMD-s rendszert is, szerintem gyorsabban hoz eredményt. Csak nem rakom be ide, mert csak egy Athlon II az, amit megkínálok a LinX-szel.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Még az i7 tesztelésnél szoktam le az IBT-ről. A LinX jobban felmelegíti, az IBT - igaz nem tudom van-e belőle újabb - tavaly novemberi állapot szerint nem terhelte ki az összes magot 100%-ra. Össze-vissza terhelgette a magokat. Ez, csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Megkuksizom, de nem ma. Szundi mód. Jócakát.
-
mpierre
veterán
Eddig okés az IBT, az athlon II minden magját 100%-on hajtja. Habár érdekes, hogy a LinX 32 Gflops-t adott, az IBT meg 27-t. Minden ua.
-
Erdei88
veterán
Kis problémába ütköztem.
Tesztelgetem a procit, de a LinXel vért izzadok. A következő a helyzet. Amíg 2giga rammal tesztelek szépen megy, de amikor max ramot állítok be, folyamatosan hibázik. Próbáltam 1000/1400/1800CL9 et, 1,5Vtól-1,9Vig, de nem sikerült.
Van valami ötletetek hogy minek adjak fesz vagy mit kapcsoljak ki-be? -
Erdei88
veterán
Meg lett a 24/7es beállítás
-
kisza25
félisten
na végre kiadták a lapomhoz a bios-t amivel már támogatja X6 Thuban 1090T-t, már csak azt nem értem, hogy a többi miért nincs felsorolva pl. 1055T, mert gondolom innentől annak sincs akadálya, már csak azt kell megvárnom, hogy aprón megjelenjenek az eladó 6magosítható prockók és akkor benevezek 1-re
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
04ahgy
nagyúr
Van valahogy lehetőség az 1055T-ből 14 feletti szorzót kicsikarni? Mert ugyebár a Turbo miatt nincs letiltva, csak valahogy kényszeríteni kellene a procit, hogy ne 14-esen menjen...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Húha. Beletrafáltam a dologba rendesen, úgy látom. A lapom 300MHz körül kifullad, és egy-két 1055T azért vízzel többet is menne, mint 14*300, és ez aggaszt engem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
kisza25
félisten
de úgy őszintén mire nem elég 6mag 4200Mhz-en
te mi a rosebre készülsz ami miatt ez aggaszt
én még nem éreztem kevésnek a 2magosított sempronomat még alap 2,7Ghz-en sem, 3,5Ghz-re húzva meg végkép nem,
anno a 4magosított X3 710-et meg ki sem tudtam használni még alapon sem, hát még 3Ghz felet...a hiba biztos bennem van(mikor nem voltam a gépnél egyfolytában boinc-futott legyen valami értelme )
te egész nap videót kódolsz miközben 3monitoron játszol, vagy miEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
04ahgy
nagyúr
válasz --László-- #926 üzenetére
Egyrészt az is, amit te mondasz, másrészt meg kell a CPU Score Vantage-ben. És intelt meg biztos nem veszek...
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz --László-- #926 üzenetére
akkor arra meg egy erős vga 1600Shaderel és még mindig nem értem mire kell a 6mag4,2Ghz felett
különben is munkára vegyen az ember alapból erős processzort és ne húzza, mert ha fél nap, vagy egy nap számolás után elszáll oda a meló egy része és az pénz, ha többször eljátsza ott az erősebb processzor ára
04ahgy:ja hogy Vantagra az rendben van[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
ricshard444
veterán
Sziasztok, lehet már volt róla szó, de nincs most kedvem visszaolvasni
A kérdés a következő:Phenom X6 1055T elmenne egy Am2+-s lap társaságában? Mert az Amd-hez nem értek és a proci ugye Am3as
Válaszokat előre is köszi!
Vannak dolgok...
-
JColee
őstag
válasz ricshard444 #933 üzenetére
Most nincs kedvem válaszolni.
-
ricshard444
veterán
Úgy olvastam,hogy Am2+-s lapban mennek a Phenom X6-k
Félreértettem vmit? Ha igen kérlek titeket mondjátok meg
Vannak dolgok...
-
JColee
őstag
válasz ricshard444 #935 üzenetére
Tudni kéne az alaplap pontos típusát, és utána kell nézni, a gyártó adott-e ki új BIOSt, ami támogatja az x6ot.
-
kisza25
félisten
válasz ricshard444 #937 üzenetére
ezt most komolyan kérdezed
igen működnie kell az utolsó 1.4-es BIOS-alEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
04ahgy
nagyúr
válasz ricshard444 #937 üzenetére
A legfrissebb, május 10-én kiadott BIOS-szal viszi az X6-os Thubant.
Én arra vagyok inkább kíváncsi (az eddigi ámokfutás után), hogy az AsRock ehhez a lapjához mikor ad ki Thuban-t támogató BIOS-t. Support terén már így is csillagos ötös, nem ma volt annak az nForce 3-nak a debütje.
HGyu
-
kisza25
félisten
válasz ricshard444 #940 üzenetére
szívesen,
amúgy én meg nem vagyok jártas intelben, de megnézem egy lap CPU supportját és szerepel benne az általam választott CPU akkor tudom, hogy mennie kell
04ahgy: az én asrock lapomhoz is kb 2hete jött csak ki a bios mert már van sok újabb
a tied még régebbi ahoz, ha jön bios csak később[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Isten ments, nem teszek én abba az nForce 3-as lapba Phenomot. Nincs is olyanom. Csak ámulva figyelem azt a supportot, amit az AsRock annak a lapnak kapcsán (és úgy általában véve is) levág.
Az én lapom amúgy újabb, 890GX Extreme3...Nem a témához kapcsolódik, de ez a lapjuk szerinted milyen népszerű lehet? Elárulom: nagyon.
HGyu
-
kisza25
félisten
ja látom már nem néztem az adatlapod, amióta Asrock-ot használok nem lepődök meg semmin
megkaptam a 6maghoz a bios-t mi kellhet még
több mint egy éve nyúzom a lapot megfordult már benne pár cucc
én elégedett vagyok vele 15k-ért ajándék
más: az a 1,5V 3,8Ghz Valid, primstabil, vagy 24/7-es beállítás[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
24h Primestabil volt. Sajna azon a procin 2 hét után túladtam (azóta sem volt ilyen szerencsés példányom, sem 425, sem 435...), vonzott a C3-as 965. Most hol C2-es 955, hol C3-as 965, hol pedig 1055T van a gépemben.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Végre Az első fecske... már nagyon várom, hogy nálunk is megjelenjen
Egyébként nem kis túlzás a cikkben a "Nos, a 95W-os változat, amely nem kevesebb, mint 30W-tal kevesebbet fogyaszt elődjénél" duma. Ha jól tudom, a két processzor közti legnagyobb különbség az, hogy a 95W-osnak 0,05V-tal kisebb az üzemi feszültsége. Ha sikerülne még 0,15V-ot lefaragni, akkor már nem is fogyasztana?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #95904256 #946 üzenetére
azt hiszem, hogy én is erre fogok benevezni, ha nem lesz 6magosítható példány
azt nem hinném, hogy 0,05V hozna annyit akkor már inkább 0,15V, de majd meglássuk
--László--:tudod mit, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz #95904256 #946 üzenetére
Azt ne feledjük, hogy az AMD TDP tartományokat határoz meg. Simán lehetséges, hogy az egyik proci TDP-je 96W (az épp a 125W-os kategóriába csúszik már át), és a takaréskosabb 1055T pedig 94W-os valós TDP-vel büszkélkedhet. Ez pedig éppen hogy csak a küszöbszint alatt marad.
Tehát az a tény, hogy az egyik proci 95W, a másik pedig 125W TDP-s, elég nagy különbséget (124W vs. 66W), és elég kis különbséget (94W vs. 96W) is jelenthet.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest