Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Emberek én megérkeztem!

    2 warzone game, elég hosszúra sikerültek. Proci PBO profillal megy 5000 CB R20-at, új biossal is valahogy jobbnak érződik a rendszer. Nitro+ 6900 meg felmegy 2600-ig játékokban. Még mindig 305 wattal, és a TS ennek ellenére sem dob több pontot de a játékok jobban mennek. Nagyrészt 96 - 98 fokos a hot spot, venti nem megy maxon, már hallatszik de bőven belefér kategória. Zárt ház, minden venti silent profilon, fűtött szoba MPT nélkül.

    Elgondolkoztam game közben hogy álom szépen fut minden minek csesztetem, így is átlag feletti jóval? Erre megláttam a GPU-z statot. Ezzel én befejeztem. Nem cseszek el rá fél napokat, inkább játszok vagy valami hasznosat csinálok :P

    Szóval ennyi, nem lesz fent semmi, néha ránézek GPU-z statra, mindig a legfrissebb driver, és semmi más.

    Nagyon össze állt most a gép, majd ha lesz emberi áron akkor beugrik egy 5900 és akkor mehet a SAM is. Ugrik majd valamennyit a tempó, de jelenleg hibátlan minden. Egyedül a középszerű hőfokok nem tetszenek de ez van, 2 év gari és legyünk őszinték nem sokan tartunk itt meg egy VGA-t 2 évig.

    Még annyi hogy holnap kibontom a másikat, azért arra vetek egy pillantást hogy melyik a gyorsabb / hűvösebb / jobban paraméterezhető példány de ennyi. Tényleg felesleges azért az elméleti pár százalékért ami lehet hogy ott sincs ennyi időt bele ölni. Inkább élvezem.

Új hozzászólás Aktív témák