Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz DarthSun #77604 üzenetére

    E2220/@3033MHz/Radeon9800Pro/WinXP SP3 tesztsor lemérve, a táblázatba be is véstem. Az XP mindössze 2 tesztpontban veszített, a többiben meggyőző lett a fölénye, a 2. mag rásegít azért, akkor is ha a retro tesztek egy magot hajtanak aktívan, kivétel az Aida teszt, sztem ott megy a 2 core.

    Összesítésben azonban sztem nem nagyon marad el a Win98, jó kis oprendszer (az XP most pld problémásabb volt, nehezebben tudtam belőni, volt egy kis xopacs, pedig általában problémamentes szokott lenni)

    Ami nincs a táblázatban - lemértem a vinyókat is, nem túl gyorsak, UDMA2- ben mennek csak, nemtom miért. Feltettem az Asrock oldalán levő drivert is, ugyanaz a helyzet vele, mint a driverpakkból telepítettel. Végülis elég, teszik a feladatukat és hibátlanok, nekem megfelel...

    Valamint egy mini stress, látszik hogy 50 fok alatt marad a CPU, elég lesz a hűtő az E6600- hoz is sztem :

    Mivel lefutott az aktuális tesztsor, előkészültem a következőhöz, a 9800- at átcseréltem a 3850- re. Csak egy ízelítő eredmény, még finomításra szorul, de már azért látszik hogy a 9800 ki volt hajtva, mert van ebben a kis prociban erő, kissé megugrott a 3DM2001 pont :D :

    A következő fázis tehát hogy végigmérem a 3850- el (DOS alatt is :DDD ), majd utána célszerű a procicsere E6600- ra (foglalat, hűtőlefogató kímélése).

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák