Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sebaj Fóbiás

    aktív tag

    válasz Fenyő #42579 üzenetére

    Fenyő & bacsis: Kössz! Elképesztő miket vágtok fejből! :) Bár én a BH6-nál emlékszem 1 MHz FSP lépésekre, ha eltakarítom végre a P4 káoszt előveszem őket és megnézem.

    Fenyő, odáig nem jutottam el fejben, hogy "bx ready", csak halvány emlékeim maradtak abból az időből, hogy több ram modul használata esetén célszerű volt egyformákat berakni, mert gyakori volt a "nem szeretik egymást" effektus. Ahogy DarthSun is írjam, hogy "még a BX-ready ramokat is válogatni kellett bele". De persze könnyen lehet, hogy ez nem általános volt, csak mifelénk volt a sok csórónak sok fos alaplapja. :)

    Csíkozós VGA-val külsérelmi nyom híján nem nagyon lehet mit csinálni, ugye? Esetleg megnézem a sütős módszert...végre! :D Egy Abit R9600XT-ről van szó, eleinte meg se nyikkant, de a lábait megpucolva feljött félholt állapotba. Szöveges üzemmódban látszólag jó a képe, de grafikus felületen csúnyán csíkoz függőlegesen. (csak az alaplap logó és a no boot device volt a "tesztfelület")

    Egy nem HT-s, 2.40GHz(533) Northwood P4-hez milyen VGA-t illene rakni, vagy ha nem is illene, ti mit raknátok? Én az utóbbi napokban tömegesen átnyálazott 15 éves cikkek, tesztek alapján egy Geforce4 Ti 4200/4400/4600-t gondoltam, ez kb passzolna hozzá, ugye?

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.

Új hozzászólás Aktív témák