Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz sb #12410 üzenetére

    Nekem még hátravan ez a próba, volt egy mellényúlásom, mert nem volt időm a dolgoknak utánajárni, siettem, miközben küzdöttem, hogy mini ITX lapom legyen PCI foglalattal, de se a PCI riser, se a ház nem hozta az elvárhatót, így át lett szervezve az itthoni rendszer. A lényeg, hogy eddig volt egy HD-s műholdvevő kártyám, amivel a monitorom jobb alsó sarkában tévéztem, ehez kellett a PCI slot, de ehhez kellett proci is, mert ugye a kártya helyett a demultiplexelést a proci végezte. Most ez meg lett szüntetve, a műholdvevőm is cseréltem, és most onnan streamelem és VLC-vel néze a műsort. Az egy dolog, hogy nagyon ritkán használok 3D alkalmazást, egyáltalán nem játszom, viszont egyszerre megy két böngésző, van ez a vlc, meg egy nas szerver fut virtualboxban. Így működik 18-20%-os prociterheltséggel a rendszer, mondhatni hibátlanul.

    Na ezt akarom megpróbálni, megy-e a G2020-assal, vagy az nagyon messze van, és csak 40-50%-os terheltséggel tud működni. Ami érdekes, netezésben Anyukámnak karácsonyra G1620+Kingston SSD+4GB DDR3 RAM-ból összerakott gépe, és az én konfigom között érzésre semmi különbség sincs. Árban persze óriási az eltérés+ 9+12=21K a proci és a lap, itt 28+18=46K a proci és a lap. Ebből a szempontból átverve érzem magam, mert a dupla végösszeg, vagy a tripla proci ár nem igazán jön vissza...

    Canniball: asrock h81m-itx ára most 17K, A G1820-as proci meg 11K. Mit nem tud a kettő, ami miatt több kell? egy dVGa-val közepes gépnek tuti.

    [ Szerkesztve ]

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák