Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Hi!King

  őstag

  válasz pusszycat #45 üzenetére

  Tél a fő futó alapozó szezon, igazából kevesebb akadálya van hogy sokat fuss télen mint nyáron, mivel plusz ruhát tudsz felvenni, kánikulában meg nem tudsz mást csinálni mint hogy elviseled a meleget.

  A futópadok és szobabiciklik meg n véletlenül porosodnak a legtöbb háztartásban, mert aki azt gondolja, hog majd ha ott lesz otthon a gép, nem kell kimennie futnia, bringázmia vagy elmennie eg edzőterembe, így majd rá tudja venni magát, az téved. Mert ha ki nem volt hajlandó menni, akkor otthon sem fog edzeni. Ezzel nem azt mondom, hogy értelmetlenek otthonra az ilyen gépek, de csak akkor van értelme, ha nem kifogás gyártotta iránta az igényt.

  Ha 2 hónap ment le annyi, az nem fenntartható, nem értelmes fogyás. Alapjáraton minden életmódhoz tartozik egy adott személyhez egy adott testalkat, és ahhoz konvergálsz, ha fenntartasz egy életmódot, olyan leszel idővel, és olyan is maradsz (az öregedés ezt kis mértékben módosítja, csökken a kalória igény). Ha alkalomszerűen fogyókúrázol, majd visszatérsz az előző életmódhoz, akkor olyan leszel mint előtte voltál.

  Sokan a génekre fogják, de egyrészt magadnak a saját szervezetedhez képest kell életmódot választanod, másrészt egyik embernek sem perpetum mobile a szervezete, ugyan van olyan ritka betegség amikor valakinek akkor is zsírt épít a szervezete, ha éhezés határán van, de ez nagyon ritka.

  Szerk.
  Nekem anno a leggyorsabb fogyásom 1 év alatt volt 100-ról olyan 86-87 kilóra, de 18-19 évesen és 17-ről 12 alá javítva a 3 km-es futásomat, meg 1:25-ös 20 km-ig jutottam akkor. Aztán 28-32 éves korom között 93 -> 78 körülre, de az mint látod 4 év.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák