- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Megjött a monitor amit rendeltem, de van vagy 20 pixelhiba rajta.
A 14 napos elállásnál nekem kell ugye fizetni a szállitást, amit nem érzek fairnek mert selejt terméket kaptam. A 3 napos cseregaranciánál meg kapnék egy ugyan ilyen tipust, ami a 20 pixelhiba alapján gondolom ugyan úgy rossz lenne és nem szeretném. El lehet valahogy selejtes termékre hivatkozva állni a vásárlástól úgy, hogy ne nekem kelljen kifizetni a szállitást?
A 14 napos elállásnál valamilyen módon jelezhetem azt az Alzának hogy ugyan már ezt a monitort ne adják el senkinek?
A weboldalukon nem megbásárolt termékek résznél van a már tegnap óta átvett áru, hanem a rendelések között igy nem is tudok visszaküldést választani sem reklamációt. Ez normális?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
"A kísérőlevél, amely tartalmazza a szerződéstől történő elállás megerősítését a vásárlás dátumától számított 14 napon belül"
Visszaküldésnél mi ez a kisérőlevél? Nyomtassam ki azt amit irtam nekik és irjam alá?
Plusz ez a weboldalas visszaküldés elég vagy biztonság kedvéért emailt is kell irni?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #1181 üzenetére
Termékvisszaküldésnél (hibás és elállnék a vásárlástól) ezt az automatikus levelet kaptam tegnap:
A terméket a következőképpen juttathatod vissza:
Személyesen behozhatod a boltunkba
Visszaküldheted postán a címünkreAlza.hu - Reklamáció
Budapest
Róbert Károly krt. 54-58.
1134
MagyarországIngyenes futárról nincs szó, azt hogy lehet kérni? Vagy esetleg ők jelentkeznek?
-
tobias88888
őstag
Én hétvégén rendeltem azonnali fizetéssel, azóta ezt irja az alza oldala
"A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt. A megrendelés ki van fizetve."
Ez normális? Csak nem törlik a végén -
tobias88888
őstag
Nálam még mindig termék biztositásra vár a kuponos rendelés, pedig már kifizettem. Nem valami jó előjel. Lehet hogy tényleg egyenként nézik mostantól? (mondjuk van időm, biztosan nem fogok rájuk irni )
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Mobilra még mindig nincs normális termék? A max az 16 ezer anélkül vagy valahogy esetleg több is összerakható?
-
tobias88888
őstag
válasz Benhill #1896 üzenetére
Én az alábbit rendeltem szombaton, de még mindig nem szállitják ki. Weboldal azt irja hogy ellenőrzés alatt van a rendelés (bár a korábbi rendelésre meg azt irja hogy szállitás alatt pedig már rég megkaptam)
https://www.alza.hu/gigabyte-geforce-rtx-2070-windforce-2x-8g-d5697825.htm -
tobias88888
őstag
Nekem eddig húzták a szombati (-16k) kuponos rendelés elkészitését, de végül kiszállitják Gondolom nagy a forgalom, csúsznak.
Emag részletekben kiszállitja a csomagot, nem tudom hogy melyik módszer jobb, egyénfüggő inkább. -
tobias88888
őstag
válasz csababarca #1959 üzenetére
Igen. Nekem is ez volt plusz a már leszállitott rendelésnél is azt irja:
"Kérjük várj A futár a megadott címre szállítja a megrendelést. Várható szállítási idő: hamarosan pontosításra kerül." -
tobias88888
őstag
1.5 hete Pénteken jeleztem egy termékről hogy 14 napos elállást szeretnék, mert hibás a szállitás. Még mindig nem vitte el a terméket az ingyen futár. Állitólag Pénteken nem sikerült felvenniük és telefonon sem értek el. Most ilyen üzenetet kaptam az alzától:
"Sajnos a diszpécser jelezte, hogy a futár előzetes telefonos megkeresését nem tudják garantálni."
Ez most valami vicc? Összejátszanának a GLS-el? 2019 van -
tobias88888
őstag
De a szétkuponozott rendelésem legalább megjött. Kicsit várni kell, de gondolom le vannak terhelve.
-
tobias88888
őstag
válasz huliganboy #2518 üzenetére
1.5 hét
Most kérdezi ismerős, hogy hogy lehet kuponozni de most nekem nem engedi kombinálni a kuponokat. Lehet hogy fixálták? Se az AUDIOVIDEO3 nem megy a hama fülesre, se az ONLINEFIZETES 25k felett, ha már bent van a KIEGESZITOK4
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz -=Jam=- #2534 üzenetére
Bocsi, de már a 2500. kommentnél járunk. Téma összefoglalója frissitve lehetne ez alapján.
Ingyenes 14 napos visszaküldéssel volt már valakinek dolga? Ma jött ugye csomagom a Postától, minden rendben ment, kaptam előre emailt és fel is hivtak.
Ehhez képest az ingyenes visszaküldésnél másodjára játsszák meg, hogy nem hivnak, ami az GLS szerint normális:
"A GLS futárszolgálatnál a csomagfelvételt megsürgettük. Sajnos a diszpécser jelezte, hogy a futár előzetes telefonos megkeresését nem tudják garantálni."A cimen persze megint nem voltak, de legalább most már azt sem jelezték a weboldalukon, hogy fel próbálják venni a csomagot:
2019.12.02. 11:39 Sikertelen csomagfelvétel, feladó nem elérhető.
2019.11.29. 16:44 Sikertelen csomagfelvétel, feladó nem elérhető.
2019.11.29. 9:10 Felvételi megbízás a futárnál.
Ez valami külön szolgáltatás lenne, full minimál csomag, azért adja ingyen az alza?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #2503 üzenetére
Most jött üzenet, hogy a GLS-es ingyen futár helyett, akik nem hivnak fel és küldenek emailt, ingyenes magyar postásat küldenek. Alza +1 (még ha a zöld kis emberke zavar is)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest