Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rana97

    újonc

    Sziasztok! :)
    Régóta olvasok a témában és már többször is cseréltem romot az oldalon ajánlottak közül, de még most először írok hozzászólást.
    A lényegre is térnék, tehát néhány napja felraktam a "yaka" nevű felhasználó által ajánlott Mokee 4.3-at a telómra. Sikerült is elsőre, de a telepítés során nem vettem észre, hogy a gapps letöltése megszakadt és egy hibás gapps-t próbáltam felrakni, nyilván nem sikerült :D. De a rom sikeresen települt és tökéletesen működik is. :) Azonban az érdekelne, hogy a gapps hiánya okozhat valami problémát a telefonnak vagy van valamilyen befolyással a hétköznapi használatra? (persze nincs Google Play, és hasonlók, de ezek hiányát annyira nem érzem) Utólagosan megpróbáltam telepíteni a gapps-t, de akkor a rendszer indulása után egyfolytában csak a folyamat bezárása képernyő jelent meg különböző alkalmazásoktól és használhatatlan lett. Szóval újrakezdtem és ismét felraktam a romot szintén gapps nélkül. Ezzel az alkalommal viszont a billentyűzet zárta be magát folyton és írni sem lehetett vele. Szóval gyorsan feltelepítettem egy Total commandert és a rendszerkönyvtárból kikeresve újratelepítettem a billentyűzetet, ami megoldotta a problémát, viszont minden újraindítás után ezt meg kell csinálnom, különben nem megy a billentyűzet. :/
    Illetve push értesítéseket sem kapok sem a Messengertől, sem a Facebooktól, pedig elvileg fut a push szolgáltatás és a netem sem szakadozik vagy ilyesmi. SMS-t megkapom rendesen, csak mást nem. :)
    Elnézést, ha ez így elsőre rengeteg, de ha valaki tudja mi történt a telómmal vagy mit ronthattam el, és elmagyarázza nagyon hálás lennék.
    Előre is köszönöm a segítséget, és szép napot mindenkinek! :))

Új hozzászólás Aktív témák