Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MitoGábor
tag
Sajnos hiába vigyáztam, figyeltem, hosszú PH-es évek után utolért engem is az első negatív "élményem" !
Történetem:
Pár napja megláttam EZT a hírdetést. Nagyon örültem, mert jó az ár, egyedi, már rég akartam egy ilyet. Azonnal írtam PÜ-t, korrektnek tűnt az eladó, küldött képeket is, töltő van hozzá, tökéletes, hibátlan. OK, kell. Előre elutaltam a megbeszélt 12.500 Ft-ot. A mai nap megjött... "sajnos".... Kiveszem: az aljára gravírozva: "Patrin" !!! Na mondom szép, gyorsan megnéztem a képeket, hátha én vagyok a hülye, és DIREKT úgy volt fényképezve, hogy ez a gravírozás ne látszódjon. Se a hírdetésben, sem PÜben nem hívta fel erre a figyelmem. Mondom mindegy, ez van, amúgy szép állapotban van. Kártya bele, minden oké, nyomok neki egy kamerát: FEHÉR KÉP, HIBA ! Itt már egy kicsit felment az agyvizem: ÁTB@SZTAK, de csúnyán. Azonnal PÜ emberünknek, hogy hibás a cucc, kamera rossz, gravír stb, kérem vissza a pénzem. Azt mondta, hogy őt is átb@szták már, és különben is ő csak telefonálásra használta, kamerát nem is nézte, a gravíros fotót, meg ne haragudjak, de elfelejtette elküldeni és ő nem gondolja, hogy engem átvágott és nem hajlandó utalni! Még egyszer leírtam neki, hogy ez azért nem valami korrekt dolog, és mégis, hogy képzeli ezt. Erre elkezdi, hogy ÉN ERŐLTETTEM A DOLGOT, HOGY MEG AKAROM VENNI ÉS ÍGY IS NAGYON JÓL JÁRTAM VELE !!!
Kérnék szépen egy kivizsgálást, fekete pontot, mindent, amit lehet....
Róla van szó:
ferke72Természeten az összes beszélgetésünk, mailek, képek megvannak !
[ Módosította: Oczu ]
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest