- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
de, tod, azért, minimális tolerancia felőled is elvárható lenne... ha mondjuk, esetlegesen nála full nem lett volna jó a bill, te gondolom akkor sem vállaltál volna garit/vetted volna visza... aznap (pár órával utána jelentkezett) sztem, akkor azért illett volna visszafizetni...
most ez egy másik pl hdd esetén, esetleg hibás alkatrész esetében mi lett volna a helyzet, ott is mosnád kezeidet?
sztem is tényleg hagyjuk abba a témát, neked pénzed nincs, szegény gimnazista vagy, aztán visszafizetni nem tod...
mod: nem okítás képpen, de pl 1giga ramot ''feláldozhatnál'' a becsület megmentésére
[Szerkesztve] -
szjoci
őstag
érdekes hozzáállás.. szóval azt mondod hibázott azzal a vevő hogy nem nézte meg mit is vesz. Azt értem hogy néhányan ezt emlegetik, de Te miért is mondod hogy ez hiba volt? Talán nem vette volna meg? Korrekt srác vagy, gratulálok. Ezt akár beismerő vallomásnak is lehet tekinteni: átbaxtad a vevőt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest