Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j0zsef

    tag

    válasz c41r0^ #2605 üzenetére

    a régi rendszer, ami a 10esen volt, az is xp SP2 volt.
    minden úgy történt ahgy leírtad, inicializálás, 1 max méretű partíció.
    utána rápakoltam az adatokat.
    utána lemezeket kicseréltem, jött a format és az új rendszer.
    az új rendszer látta a vinyót, inicializálni nem lehetett/kellett, gondoltam megcsinálom rá akkor megint a partíciót, megtörtént, semmi.
    fájlrendszere windows szerint RAW. és persze hogy csak formázni tudom.
    getdataback lassan végez a beolvasással, és akkor remélhetőleg visszakapom a dolgokat, majdan újraformázom a winyót, azt hiszem mást nem lehet tenni.

    VISZONT: történt egy kis gebasz, amit lehet megmagyarázza a történteket.
    amikor kicseréltem a vinyókat, jumperelni kellett ugye, hogy a 80as legyen masteren, 200as slave-en. be is állítottam, ám még windows-cdvel való lehezformatálós ablakban láttam, hogy csak 32gb-t ismer föl a nagy vinyómból, gondoltam majd jobb lesz ez. később kiderült, hogy a matricán lévő slave-jumper setting illusztrációja a 32gb tárhely limit illusztrációja igazából, és ezért látta 32gigásnak a vinyót installkor. már fönt volt a rendszer, amikor átállítottam, majd tettem rá (másodjára) egy max méretű partíciót.

    edit: getdataback 92%on van éppen, akkor asszem nem lesz gond. köszi a türelmet, bocsi ha kicsit zagyva amit írok, kissé ittasan és hullafáradtan kezdtem hozzá az új rendszer összerakásához, ezek után óva intek mindenkit tőle.

    [Szerkesztve]

    I will not buy this record, it is scratched!

Új hozzászólás Aktív témák