Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• plaszy

őstag

válasz Thom! #17214 üzenetére

Oks!

:D

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

törölt tag

válasz Thom! #17214 üzenetére

hálistennek eladtam tegnap. jót buktam rajta.
    mellesleg fél év intenzív használat után kissé recsegett a jobb oldala, ahol megfogni szoktam le és felpakoláshoz meg a csuklótámasz környéke, ha erősebben fogtam meg. a webkamera kikoptatta a taccspad alatti részt, az alja is kopott volt, illetve a fedlap műanyag része sem az az igazi karcálló szerintem, bár én vigyáztam rá.
    a kétmagvassal állítólag nincsenek ilyen alapvető hűtési problémák kis erőforrás igényű használat mellett, lévén, h nem erőlködik annyit, mint az a szerencsétlen szólókóró. minimális teljesítmény ilyen hang mellett, kisfogyasztású procival. vicc.
    ellenben a nagyobb méretűeknek nincsenek ekkora hűtési gondjai.
    most egy hp probook 5310m van, ég és föld az anyaghasználatban, összerakottságban a különbség. ennek is van óccsított verziója, 1,2 dual ulv cerkával, g-s wifivel, bluetooth nélkül, 160 gigás 7200rpm vinyóval. mellesleg a vinyó a leghangosabb része az egésznek, kb. olyan hangos, mint az acer alapjáraton a hűtésével. azaz épp elviselhető. én kussba tettem egy ssd-vel.
    ha nem lenne ilyen ujjlenyomat gyűjtő, akkor az mondanám, a thin and light kategória 200k-s indulóinak királya. a 4-5 óra közötti akkuidőért cserébe meg kakaó is van gépben. az ilyen kétmagos 1.2 ghz körüli procik a használhatóság alsó határai manapság.
    ha valaki thin and light-ot akar, 5-6 óra körüli üzemidóvel, 13,3" méretben, nem kell neki bluetooth, meg n-es wifi, oprencer, akkor ajánlom figyelmébe az occsított probookot, mint lehetséges jelöltet, a 140k környékén.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák