- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv mindenkinek!
2009 nyarán vettem egy Acer Aspire 5536g típusú gépet az Iponból, aminek a garanciáját később kibővítettem három évre, így idén augusztusig elvileg fedezve van. Mivel most netbookra váltottam, szeretném eladni a masinát, azonban előtte jó lenne, ha ránézne a szerviz is, ugyanis akad egy-két hibája: a mikrofon nagyon halk, talán eltömődött, a DVD olvasó pedig iszonyatosan hangos, és nem nagyon szereti az eredeti lemezeket sem (nem egy filmet meg is karcolt, játékokat abszolút nem olvas). Az írott lemezeket ugyan beolvassa, de annyira hangosan pörög, hogy élvezhetetlen filmezni, mivel nem lehet hallani semmit sem a zajtól.
A garanciaintézéssel kapcsolatban kérnék segítséget. Hogy megy az egész folyamat? Mennyi idő alatt tennék rendbe? Mennyire emberbarát az Acer szervize? Hogy kell bejelentenem az igényemet?
Reggel egyébként elfüstölt a töltőm, így azt nem tudom beküldeni a géppel együtt. Ez nem gáz ugye? Ha jól tudom a töltőre és az akkura amúgy sem érvényes a gari.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest