Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Hű, hát srácok, elég nehéz lesz felzárkóznom. Annyira összegyűltek a dolgok így év vége felé, hogy október vége óta sajnos a topikot sem volt követni időm sajnos, ill. volt ilyen törekvésem, de az olvasatlan hozzászólások száma sajnos mindig eltántorított, ami csak gyarapodott, és gyarapodott és mára már eljutottam az 1800+ olvasatlan hozzászólásig. Mondjuk gondolom ezeknek a nagy része a Q3 körül mozgolódott, (nekem Q2-m van) na meg aztán van itt 1-2 tag, akik hozzászólás tsunamit generálnak a hozzászólásaikkal, szóval azokról lemaradni, sem biztos, hogy baj, vagy nagy kár volt :)
    Hülye kérdés lehet így 2 hónap távlatából, de van olyan amiről lemaradtam Q2 "használóként"? azért az idézőjel mert most kb. azt sem tudom mikor volt utoljára a fejemen. Amennyiben van ilyen, van ilyen, úgy valaki legyen már olyan jó, hogy megosztja velem! :) Nem szeretném az ünnepi szezont az el nem olvasott hozzászólások olvasásával tölteni :) Persze lehet ez szó akár valamilyen karácsonyi ajánlatról amiről nem csúsztam le vagy bármi...
    Előre is köszönöm! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák