Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz barcalaci84 #35687 üzenetére

    Köszi, most gyorsan kipróbáltam, de nem segített, ugyanolyan mosott a kép.

    De nem is lepődtem meg, mert tegnap este megnéztem az Oculus store-os játékokal, és azok ilyenek. Gyorsan megnéztem a kis kábelemmel, ott olyan éles a kép, hogy kiszúrja a szemem, szóval ha Ti azt mondjátok, hogy ez így nem jó, akkor tuti nálam van elpacsálva lokálban, de nem tudom, hogy mi. Már OTT-ben és SteamVRban is feltúrtam a supersamplinget, semmi változás (azon kívül, hogy elkezd szaggatni :D). Hétvégén szerintem Win reinstall lesz, úgyis esedékes (CV1 érkezésekor, 4 éve volt utoljára)

    Ma megnéztem a Squadronst is gyorsan az új patch miatt VD-vel, ugyanolyan mosott cucc, és sajnos azt kell mondjam, hogy 70-90 fps közt ingadozik, és láthatóan pattog a kép, míg kábelen pontosan úgy megy, mint CV1-gyel ment. Rohadt éles, és gyors. Imádni fogom, ha ma megérkezik a kábelem.

    Szóval király dolog ez a VD, remélem a Win reinstall segít rajta, de én tuti elsők közt fizetek majd be az AirLink(tm)-re, ha az Oculus végre kihozza (meggyőződésem, hogy Carmack nem véletlen hivatkozott ilyen jól hangzó névvel egy esetleges termékre :D).

    A VD statisztikái szerint nálam ilyen 5-5 ms megy el az encoding-decodingra, a maradék 15-20 meg a hálózatra, amit elég jól ki tudna küszöbölni egy natív megoldás, ami kikerülne pár OSI réteget.

Új hozzászólás Aktív témák