Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz tobias88888 #11890 üzenetére

    Mivel a VR jelenleg a kezdeti időszakát éli, nagyon nem mindegy, hogy az embereket milyen első benyomások érik.
    Ezért feküdt rá az Oculus, Valve, HTC és a többiek a max. minőségre, azaz hogy az elérhető számítási teljesítményből a lehető legtöbbet hozzák ki és az emberek első sorban ezzel azonsítsák a VR élményt.

    Aztán ha már beállt a sztenderd és az emberek megtanulták, hogy mire számíthatnak, akkor két irányba kell elindulni: tovább fejleszteni a csúcskategóriát és szélesíteni a piacot jobb ár/érték arányú termékekkel akár minőségi kompromisszumok árán is.
    Ez történt a személyi számítógépekkel, okostelefonokkal, tabletekkel és kb. minden otthoni felhasználásra szánt elektronikai eszközzel.

    A VR technológia úttörői még nem engedhetik meg maguknak, hogy akár az egyik, akár a másik piacról lecsússzanak, mert ha nem jelennek meg az olcsóbb eszközöknél, akkor kimaradnak a piac szélesedéséből, ha nem fektetnek eleget a csúcskategóriára, akkor mások diktálják helyettük a trendeket.
    Ezért semmi értelme szembe állítani a mobil és a pc-s hmd fejlesztéseket, mert ezek egymást erősítő és nem egymást kizáró befektetések.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák