Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aeroglobus
tag
válasz vargalex #1436 üzenetére
Megmondom őszintén fogalmam sincs. Egy már azóta megszünt oldalról töltöttem le a firmeare-t, még akkor amikor a routert vettem. Több firmware-t is kipróbáltam, de ez azért tetszett, mert alapból benne volt minden olyan dolog, amit túl bonyolultnak találtam feltelepíteni. Ilyen volt a usb modem, a külső meghajtó csatlakoztatásához szükséges programok, meg hát a hozzájuk tartozó beállítások.
Próbáltam olyat is felrakni, amit teljesen alapról telepítek fel /tehát már a lucit is nekem kellettfelrakni/, de az usb porthoz tartozó telepítések, beállítások valahogy nem akartak nekem összejönni. Aztán gondoltam itt van egy firmware, amivel ezekkel nem kell vesződni....
Egyébként meg vagyok vele elégedve, amire használom, csak tényleg hiányzik néha a távoli eléréshez hogy a ddns-t felfrissítse.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Horgász topik
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest