- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálnék összefűzni két kapcsolatot a luci-proto-bond-dal, (próbáltam először WDS interfészeket, majd azon keresztül VXLAN csatornákat, de hasonló az eredmény)
A problémám az, hogy ARP-pal szeretném csekkolni a slave link-ek állapotait (Link monitoring), de hiába írom be a túloldali bond if IP címét és állítottam az ARP ellenőrzéseket 100ms-re mindkét oldalon, úgy látja a router, hogy a linkek nem élnek. Ha kilövöm az ARP link ellenőrzést és egy broadcast policy-t lövök be mindkét oldalon, akkor a két bond interfész közötttt tudok pingelni, de ugye jelzi a PING, hogy a csomagok duplikálva vannak, hiába van belőve a luci-n hogy a duplikált csomagokat szűrje (ha jól sejtem, ehhez is kéne a link detektálás )
Más üzemmódok (LACP-ot is próbáltam, hátha a LACPDU elég a detektáláshoz) meg nem működnek egyáltalán.
Mivel a routerek "buta" AP-k, ezért a tűzfal ki van lőve rajtuk.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest