- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
birorichard
őstag
válasz Padre81 #33756 üzenetére
Nekem gond nelkul mukodik, az egyik usb-c -> hdmi, a masik kozvetlenul a hdmi-be csatlakoztatva. Egy egyszeru alza-s atalakito amugy.
#33759kkecskes: mire vagy kivancsi? mbpro 2017-rol valtva iszonyat gyors, pedig csak az alapot vettem. Amire en hasznalom, azok a szoftverek gond nelkul futnak rajta, bar tudom, hogy par alkalmazassal, kornyezettel vannak meg gondok.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz kkecskes #33762 üzenetére
Nem, meg mi csak az 5ghz csatornat hasznaljuk a routeren, uh nem is interferal (a mini is wifin csatlakozik es bill es eger is bt-s).
Amugy python, igaz csak 2.7-et probaltam, de compile-lolja rendesen (lib-eket nem neztem, meg hat nyilvan osszeset nem is tudnam), asp.net core-os debug hibat javitottak egy os frissitesben, az is megy (egyszeru projektet neztem csak, 3.1, 5.0 verzio), xcode nyilvan megy, massal abszolut nem foglalkoztam/zok, uh csak ezeket neztem.Java-val ugy hallottam, hogy vannak bajok, virtualizalas sem tokeletes, uh ilyen docker/kubernetes kontenerek sem 100%-osak talan.
En ket monitorral hasznalom 1080p, 1440p, megy jol, nincs vele gondom.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz kkecskes #33764 üzenetére
Nincs mit. Lehet, hogy ez egy ilyen ram szabott osszeallitas, de eddig semmi kompatibilitasi problemaval nem talalkoztam.
dbms-eket nem probaltam, de pl a postgre-t neztem/olvastam neten, azzal is van 1-2 idegesito bug, uh azert erdemes jol megnezni, mielott lyukra futsz vele, mert aztan varhatod a patch-et.Bocs, itt irok, 8GB.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz agyhalal #33745 üzenetére
Realis sajnos, a kulso hazat ssd-nek csak realtek vezerlovel erdemes venni (legalabbis ezzel biztos mukodik), ugy nalam 800-900, a tobbivel nagyon gyenge sebessegre kepes csak. Fura amugy, mert ezt eddig inkabb M1 procis gepek kapcsan olvastam (mondjuk azokra is kerestem, uh lehet h azert). Inkabb vettem egy ilyet, amilyet ajanlottak, nekem megfelel adattarolasra ez a sebesseg (880/820).
A 2000 koruli erteket, amit az ssd tudna, azt pedig csak tb3 csatlakozassal lehetne elerni, de egy olyan haz 50-60 korul van, ahogy lattam, annyit meg nekem nem ert a dolog.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Bocs, de ez szornyu ux-nek hangzik. Ha pl szoveget szerkesztesz, hatterben megy a zene, akkor mit allit? Ha esetleg van nyitva egy videolejatszo v yt, de megallitva, vagy lenemitva, akkor meg meg tovabb bonyolodik a dolog. Az egyetlen ertelmes dolog, hogy azt vezerled vele, amit aktualisan epp hallasz, az pedig a fohangero, tekintet nelkul, hogy az mibol tevodik ossze.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest