Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
inf3rno
üzenetére
Na, csak nekifutottam harmadjára is, és kiderült a turpisság. Amikor kiválogatom az Oracle Software Delivery Cloud-ban az iso-kat, akkor szürke marad a Download gomb, ha felé megyek, azt mondja, hogy "The Download manager is not compatible with your environment.". De fönt meg ezt írja: "You may download files: Individually - Click the file name to download". És ez működik.

Szerk.: Lesz Orákli Linuxom, hát én olyan boldog vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest