- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék majd kormányt vásárolni, egyenlőre "hobbi" simezésre. Leginkább GTR2--höz és RACE07-hez használnám.
Körbefutottam már a témát és a Logitech DFPGT-t gondoltam megvenni. Kérdésem az lenne, hogy ezeket érdemes-e használtan megvenni?
Az új ára most kicsit sok lenne (30e+), azért gondoltam használtat venni ha véletlen megunom akkor aránylag kis veszteséggel tovább tudok rajta adni.
A hobbi simezést úgy értsétek, hogy nem mindig ezt nyomnám, a többi hobbim mellett (makettezés, horgászat, barátnő stb) nem lenne rá úgyse annyi időm, de szeretnék ebbe is belekostólni, hamár igazi versenyző úgysem leszek a >#&#@} életben ...
Ha lehet kérnék ajánlatokat újra/jó állapotú használtra privátban vagy emailben: tamasberenyi@citromail.hu.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
bercsi
aktív tag
-
bercsi
aktív tag
Gondoltam, egy kis trollkodás belefér
Sokan mondták, hogy a DFPGT-nek nincs alternatívája az F430 árszintjében.
De van!!! -
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon töröm a fejem a kormányvásárláson, természetesen logi dfp/gt-t szeretnék venni.
Megnéztem az új árakat és elég kiábrándítóak, ezért használtban gondolkodom. Futottam pár kört, és találtam dfp-ket 15-20e; gt-ket 20-25e forint közt. Melyiket érdemes megvenni? Egyáltalán mire érdemes figyelni vásárláskor? Licitálós oldalakon nagy lutri ilyeneket megvenni vakon?Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
üdv
Tamás -
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdett mostanság érdekelni a szimulátorozás, kérdezném hogy kezdésnek melyik kormányt illene választani. Vér profi nem akarok lenni, csupán szórakozásból; esetleg pár netes versenyen elindulnék a későbbiekben.
Néztem itt aprón Logitech momo-t, az ára csábító de nem tudom hogy a 270°-os kormányszög nem-e véletlenül kevés? Illetve DFPGT-t, szintén használtan.
Amihez kellene: SimBin-es szimek, AC vagy PC, esetleg később iRacing.És egy kis off, ha megengeditek.
Melyik a jobb szimulátor? AC vagy PC? Mindkettőről néztem videókat, nekem az AC jobban tűnik szimnek, a PC-t kicsit bazáribbnak éreztem. Bár a tévedés jogát fenntartom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs