- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz kedvesgabor #48824 üzenetére
Újonnan nincs. Használtan DFGT esetleg.
De NFS-hez felesleges kormányt venni.
-
Bandit21
addikt
válasz kedvesgabor #48826 üzenetére
Mindkettő jó lesz ha nem fogsz konzolt használni akkor mindegy melyiket, a kinézet dönt (nekem a tmx jobban tetszik de ez szubjektív tmx - Xbox t150 Playstation).
NFS hez is jobb lesz nyilván mint egy kontroller.Ha csak a kormány fontos akkor egy használt Logi Driving Force GT is megteszi (ez a dfgt amit írt fatal' és 30-35 körül már jók vannak de mivel 10 éve nem kapható kizárt hogy garis legyen)
Viszont a 150/tmx hibrid, szijas és fogaskerék hajtású így jóval de tényleg jóval halkabb mint bármelyik Logitech.
H a gép nem q szobájában van a Fiatalságnak akkor jobb lesz a Thrustmaster.
65 fölött viszont inkább nézz rá az új t128 ra is aminek a bázisa ugyanaz mint a 248
248 ha 100 körul van jó.De NFS hez a semmin túl tökéletes lesz a 150/tmx.
Hori és egyéb kormányt ami újonnan 60 alatt van viszont ne vegyél.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
koanla
aktív tag
válasz kedvesgabor #48833 üzenetére
Szerintem veheted nyugodtan határozatlan névelőnek a 'q'-t.
Legalábbis a kontextusból az következik. De ami még perdöntőbb, hogy az a és a q egymás alatt-fölött helyezkednek el fizikailag a (magyar) billentyűzeten -
Bandit21
addikt
válasz kedvesgabor #48833 üzenetére
Ahogy koanla is írta q=a. Ez van ha félalomban írok. A tartalomért vállalom a felelősséget.
-
Bandit21
addikt
válasz kedvesgabor #48836 üzenetére
Nem vettem "rosszbol" . Semmi gond, örülök ha tudtam segíteni.
Gyak bármit veszel jól lehet járni mert sok jó ajánlat van 30-70-90-110 lépcsőben. Annyi talán hogy karácsony előtt szerencsésebb lett volna az időzítés. De ha van még tmx/t150 70 ezer alatt és a t128 pedig 85 fölött van akkor jó lesz nagyon a Tmx/t150.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz kedvesgabor #48846 üzenetére
Röviden, szerintem igen.
A tmx/t150 ( a tov. együtt: tmx) elvileg 2 nm erejű míg a 248 3.5
A tesztek alapján (szét szedős yt videót csak a 248 ről láttam) a 128 és a 248 bázisa azonos.
Ez alapján a tmx utódja a 128 a felsőbb polc pedig - főleg a pedálok miatt - a 248.A 128 újítása még a t2pM pedál ami a tmxhez járó t2pa nal azért jobb mert nem potmeteres hanem mágneses szenzorral bír jobban bírja a strapát meg pontosabb bár ellenállás nélkül a fene tudja ez érzékelhető e.
A 128 on is van fordulatszám kijelző LED.
Amit olvastam az alapján a 128 van olyan vastag mint a 248 és az vastagabb volt mint a tmx.
Maga a kormány nem tudom milyen anyag a 248 hoz képest nekem hiába műbőr a külseje izzados a 248 vettem is rá egy bicikli kormány szalagot majd azzal betekerem.
Külsőre nekem amúgy a tmx perec bejön jobban mert nem olyan játék szerű de a 13 éves fiam meg van örülve a 248 LED kijelzője miatt tehát az a menő.
-
Bandit21
addikt
válasz kedvesgabor #48849 üzenetére
Örülök, jó játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest