- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
válasz Gomez86 #65630 üzenetére
BB-ből csak az MT-től egy kissebbet próbáltam, kb ugyanaz a minőség.
A kapcsolók kattanási érzetét szokták kritizálni, tény és való, hogy nem felsőpolcos, de a célnak megfelel. Annyi tekerentyű van rajta, hogy az összes fel sincs programozva, mert nem használok ennyit. De iszonyat feelinges amikor ACC-ben a rajt előtt ráadod a gyújtást és külön gombbal megtekered az indítót! Vagy a boxban ezzel kapcsolsz le mindent... Mondjuk neked rallyzni elég lehet a kisebb is.
Alapból egy hegyesszögű L- alakú konzola van, de nekem az sehogyse passzolt a cockpitemhez, mert elég sűrűn vannak már rajta a dolgok. De ha le tudod rajzolni hogy mit akarsz, segítenek a srácok.
Az etcsy-n van fent komolyabbnak tűnő darab, de az szállítással már 6 számjegy, azzal sokáig szemeztem ez előtt, de most már nem mozgat...
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest