Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bandiie #8142 üzenetére

Minden frissítésben javítják, csak nem a valós problémát ezek szerint. Először eltorlaszolták a boxutcát :D Aztán elvileg megoldották, de ezek szerint van új módszer rá... Milyen besorolásban tapasztaltad ezt amúgy? Én tegnap azt hiszem BB vagy BA szinten ami azért elég magas ahhoz képest hogy ilyen szinten csalnak emberek.

Olyan bug is volt, amit csak kis oválon lehetett kihasználni a rövidsége miatt, hogy ha bemelegítésen fordítva róttál köröket, a versenyre egy lekörözéssel indult mindenki rajtad kívül :D

Szerintem az is elég gáz hogy van ilyen a játékban, nem láttam ilyen videót semmi mással kapcsolatban eddig... Project Cars, Assetto Corsa, Forza Motorsport, de még a régi Gran Turismo játékok is meg tudták oldani. Erre most a legújabb nem... Hát gratulálok.

Hozzáteszem: biztosan nem buzulna ezzel senki, ha nem ilyen észveszejtő 91 győzelmes arany trófea lenne a játékban. Totális lutri kik ellen tesz be, ha valaki még nálam is bénább szerintem az egész élete rámegy erre.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák