Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Hogyan veszítsünk el egy harmadik helyet, illetve SR pontokat anélkül hogy hibáznánk? Íme: [link]
Már csak hab a tortán, hogy ledobott a szerver az utolsó körben, ami által újabb 0 pontot szereztem a bajnokságon.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Madwe
nagyúr
válasz KaitouP #7801 üzenetére
Nem néztem végig, de azért az első incidensben igencsak benne voltál te is, eléggé bezuhantál oda a kanyarban. Más kérdés h ha nézi rendesen a bal oldali a visszapillantót (ami nincs minden nézetben:S) akkor elkerülhető lett volna, de azért te is eléggé későn fékeztél s estél be közéjük Vagyhát én legalábbis ennyire nem szoktam beesni oda, max ai ellen
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #7802 üzenetére
Nem olyan nehéz az.
wolf13:
Ügyes voltál, grat.
Madwe: Én a megfelelő pillanatban lassítottam, onnan a legjobb sebességgel bevettem volna a kanyart úgy, hogy a fallal se koccanok (ezt a kanyart állandóan benézik a játékosok), a második helyen lévő illetőnek nem kellett volna rám húznia az autót. Ha külső nézettel játszik, akkor amúgy is lát, ha meg nem, akkor ott van bal oldalt a táblázat a helyezésekkel, ami jelző hogy az előtted és mögötted lévő milyen távolságra van, és ha már 0.100 alatti értéket lát, sejtheti, hogy mellette vagyok.
Utána egy spanyol srác a 2-3. körben állandóan leszorított, előttem kacsázott, meguntam és kitoltam a francba, tele a hócipőm az ilyen hülyékkel.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gulyopapa #7809 üzenetére
Nekem is elégedettem hagyta el a számat a "rohadj meg" mondat miután kitoltam a majmot.
mattheus:
Igen, és sajnos rengeteget is bakiztam már utána az idegtől is.
Most C -s DR -értékelésem lett, rengeteg pontot veszítettem azzal hogy napok óta szarakszik a net, és szétkapcsol futam alatt - a játék meg kilépésnek veszi, és csökken az értékelésem. Egyébként B kategória közepén helyezkedek el, annál feljebb még nem sikerült.
-
DrTropex
csendes tag
válasz KaitouP #7812 üzenetére
Végig néztem a videót. Már engem evett az ideg a spanyol miatt hogy most miért kell ilyennek lenni? Mikor az utolsó kanyarban picit el fekezte ugyan az a gondolat játszódott le a fejemben mint neked... Őt ott és akkor lapátra kell tenni. Nagyon nevettem mikor ki toltad a francba. Úgy el repült utána nem látszódott a ranglistan se.
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv Srácok.
A GT Sportban élesedett már a kibővített kampány mód?
Kíváncsi vagyok mennyire vették komolyan az utólagos frissítést.Jó játékot.
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
wolf13
őstag
válasz Petya2900XT #7814 üzenetére
Tegnap még nem.
-
wolf13
őstag
Aki g29 et használ H váltóval annál , hogy működik a váltás ? Ha kirakja üresbe a váltót akkor üresbe is teszi a játékban is ? Mert nekem ha 5 ből visszahúzóm 4. Be akkor amíg közép állásba van marad 5. Be mikor lehúzom 4-be akkor oda is teszi a játékba. Szóval az üres így ki is marad.
-
busman
veterán
Nem nagyon találtam Megane-hoz.rendes setupot..tud valaki linkelni egyet?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
törölt tag
válasz Petya2900XT #7814 üzenetére
Elég nagy update lesz, biztos lesz hír róla előtte.
-
KaitouP
nagyúr
válasz DrTropex #7813 üzenetére
Örülök hogy okozhattam egy vicces pillanatot. Egy kis időt adtam neki, hátha meggondolja magát és nem görénykedik, aztán megadtam neki a kezdő lökést... a falba.
Más:
Tegnapi győzelem Suzuka -n: [link]
C kategóriához "túl jó vagyok" (nem önfényezés), ezért egy gyengébb idővel is a pole pozícióba kvalifikáltam magamat, de mivel régen nyertem már versenyt, baromira izgultam, izzadt a tenyerem, hogy megtartsam az első helyet. Inkább biztonságosra vettem a vezetést, de a tempóm így is jó volt, viszont rengeteget bakiztam - itt szólnék erahurka, hogy most láthatsz csúszkálni az autóval -, egy darabig el is vesztettem a vezetést, de rövidesen sikerült visszaszerezni. (Nem, nem vagyok meleg, nem azért rózsaszínes az autóm. Lucky Star (anime) style. )
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Én most beleuntam az összes autós játékba. Abbahagytam őket...egyenlőre
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Ilyen bugos verseny indítást láttatok már?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #7823 üzenetére
Én ennyire durvát még nem, de az rendszeresen előfordul hogy egyes autók sokkal közelebb vagy távolabb indulnak egymáshoz képest, szerintem ez borzalmas. Inkább legyen álló rajt.
-
törölt tag
Magyarázza már meg valaki miért van az, hogy ha első helyről indulok, a mögöttem lévők sokkal gyorsabban rajtolnak mint én? Vagy három tizedet is behoznak sokszor az első célegyenesen, egyszerűen nem értem.
-
wolf13
őstag
válasz #42308056 #7825 üzenetére
Kipörgésgátlót használsz ? Én úgy vettem észre , ha 0-án van rajtnál kapja el legjobban a verda a startot.
Ha nem használsz, akkor nincs ötletem. Szerintem ezekbe, mint ahogy a fentebb belinkelt videókba is nagyban hozzájárulhat a lagg is.Lehet placebo, de pl amikor csináltam a single feladatokat rallynál vettem észre, hogy a ghostom akkor tudtam rajtba megverni, ha le volt véve teljesen.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem nem lagg és nem is kipörgésgátló okozza. Lagg csak késleltetést okoz, csalni nem tudsz vele. Az lehet a magyarázat, hogy rajt előtt cikáznak a kocsik, és elég változó sebességgel és egymás közötti távolságokkal indulnak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #7828 üzenetére
Azt sem értem miért változóak a távolságok ha egyszer ez egy rajt. Ha a valóságban meg tudják oldani a pilóták akkor ez az automatika miért nem tud azonos távolságról indítani? Mert bugos átgondolatlan szar, azért. Kedvencem mikor kanyarban enged el, ezt a baromságot igazán kivehetnék, miért nem lehetnek közelebb az autók, vagy akkor legyen álló rajt aztán kész. Idióta barom japánok csinálták ezt a játékot, az a legnagyobb baj.
-
wolf13
őstag
válasz Oppenheimer #7828 üzenetére
Nem beszéltem csalásról
-
james001
veterán
Arról van már valami pontos infó mikor jön a GT League?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
¤Demes¤
tag
válasz #42308056 #7825 üzenetére
Drafting - vagyis szélárnyék. Mindenki mögötted szélárnyékban autózik, ami pont elég arra a 2-3 tizedre, és hacsak nem nagyon rövid az első kanyarig az egyenes szakasz, pont elég ahhoz hogy védekezned kelljen a kanyarban.
Néhány pályán valóban elég fura pozícióban rajtolsz, nem ugyanakkora különbséggel, de ez általában csak 5-6. hely és hátrébb fordul elő, amikor nem "férnek be" a célegyenesbe. De lényegében amit Te írtál az csak a szélárnyék, és annak hiánya az első helyen ami okozza, semmi más.[ Szerkesztve ]
-
airm92
csendes tag
Másfél hét Driving School, Challengek útán, úgy döntöttem, kipróbálom az online versenyt. Ford Focus ST volt az adott autó, gyors 3 körös kvali útán, a 20 playerből az első helyről sikerült indulnom. (Kicsit furcsa,hogy nincs álló rajt, de majd megszokom.) Nagyon korrekten versenyzett mindenki. Pár harc után, sikeresen megnyertem a futamot. Örültem neki, mint majom a farkának. Kellemeset csalódtam az online versenyben. Azthiszem sok-sok online versenyben lesz részem a szabadság alatt
Valaki elmondaná, hogy a rallynak mi a titka? Azt, valahogy nem érzem.. Nem vagyok hozzá szokva a murvához.
Első Gran Turismo játékom a Sport, első konzolom a PS. De eddig nagyon tetszik a franchise. Mióta megvan a konzol, gép elé csak fórumot olvasni járók[ Szerkesztve ]
*PSN:hmate92
-
ultratti
újonc
Sziasztok! 2-3 hete elkezdtem nyüstölni a játékot én is, a fórumon viszont eddig csak kukkoló üzemmódban voltam jelen. A játék időközben a szívem csücske lett, viszont akad itt két dolog, amit kicsit szúrja a szemem: az első az autó súlyának és erejének csúszkán történő állítgatása. Ennek van valami értelme? Sport módban ez ugye lakat alatt van, viszont emlékeim szerint Lobby-nál ez állítgatható, így alapból borítja az esélyeket - személy szerint én a gyári beállításokat preferálnám mindenki esetében. Arról nem beszélve, hogy sima Time Trial-ban a vért izzadt legjobb köridőmet csukott szemmel meg tudom javítani, ha eltolom a csúszkákat. Nem értem, mi ebben a jó. A másik az OP-s autók esete. Szerintetek fognak ezzel kezdeni valamit a fejlesztők? Eddig nem nagyon szúrt ez szemet nekem, de ma az Interlagos-os Daily Race-en olyan meccset adott, amiben kb rajtam kívül mindenki Megane-nal volt... Tényleg ennyire jó ez a verda? Én már csak azért sem használom. Egyébként a GR3 a kedvencem, ott azért elég vegyesen vannak a márkák. Ezzel a vassal tolom:
-
SH4D0W2011
őstag
Holnap 5.00 és 7.00 között karbantartás. Remélem ez azt jelenti, hogy jön az update.
-
Gulyopapa
addikt
-
dom1n0
senior tag
Uj palyakrol van esetleg info?
Vagy csak en erzem kevesnek ezeket? -
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #7848 üzenetére
Nem lennék meglepve ha minimum januárra csúszna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest