- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
Ha GT6-ot használtan veszek, azzal ér vmilyen hátrány?
Lehet hülyén kérdezek, de arra akarok kilyukadni, hogy ebben van vmi egyszer használatos online kód, vagy mi, és beírás után már nem lehet aktiválni? -
v!ct0y
veterán
Hát nem a gran turismo sport miatt fogok ps4 et venni az is biztos.
-
james001
veterán
Kissé csalódás eddig a GT Sport,de azért pl. ezek a képek elég szépek
Majd meglátjuk mi lesz,de én a GT6 után félve veszek meg már bármi Polyphony játékot...https://psnprofiles.com/kazama001
-
gyuszito
senior tag
Nálam 4k-s tv-n 1 méteren belül értékelhetetlen a GT6 =)
Kicsit sok lett a 4k..Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Elims
veterán
Még mindig ezzel erőlködtök.Ez a vicces.
Gondolom minimum 20éves jogsival írjàtok ezeket pàr km-rel mögöttetek. Jaa,nem,akkor szerintem hagyjuk.Meg egyébként is. -
v!ct0y
veterán
Új tréler.[link]
-
gyuszito
senior tag
A negatív tapasztalatom feltehetően az utángyártott kontroller miatt lehet.. Nekem az irányítás hulladék... Olyan holtjáték van, hogy a kar félútjánál kezd el kanyarodni.. Aztán pedig már 1mm-en csutkán van a kormány.. Nem tudok finoman manőverezni.. Hiába tekerem az érzékenységet...
Gyári kontrollerrel s hasonló a helyzet?Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
bencus3
tag
Sziasztok
Van egy 12GB Super Slim GT6 szeretne valami frissítést letölteni 680 MB de azt írja hogy nincs elég szabad helyem, pedig van 8GB, szerintetek mi lehet a gond? -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #6839 üzenetére
100%. De ilyenkor nagyot koppan az ember... :-(( Tudom,tapasztaltam.
Megvettem a gt5-öt+a gépet,rakom be a lemezt és a tudtomra hozta,hogy nem lesz játék akkor rögtön.
Kell még beépítőkeret (nem cigánykodtam kártya kitámasztással,stb-vel)+winchester és ha már bővíteni kell akkor olyannal tegye az ember ami két hét után nem telik meg.. :-//
Szóval szar volt rájönni,hogy hiába van gép+játék,kell még hozzá kb.20e Ft.+egy-két hét. :-// -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #6841 üzenetére
Igen..és ez akkor a legrosszabb amikor az ember frissen veszi meg a gépet és már játszana. :-//
Te gondolom a store-ból vetted akkor kell 2x annyi hely (letöltésre+telepítésre). :-/ -
bencus3
tag
Szia
Igen azt írja ki, valami új frissítést talált 1.22 és azt szeretné telepíteni de nincs neki elég hely...
Más nincs a gépen, 8 egész valamennyi hely van a gépen...
Te milyen vinyot vettél bele? és keretet is? hol vetted? nehéz volt belerakni? a leírások alapján egyszerűnek tűnik...
köszi -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #6843 üzenetére
Fasza.. :-// Akkor téged is kellemetlenül érintett. :-(
Ha nem régen vetted és le sem töltötted,kérd vissza a pénzt.Bencus: Sajnos az lesz amit írtam. :-(
Én a konzol stúdióból vettem beépítőkeretet (ebay-es is tökéletes lenne,de az 2-4hét).
Én egy wd7500BPKT winchester-t vettem bele,azt ajánlották hozzá a hozzáértők a winchester topikban.Hibátlanul teszi a dolgát.Március végén jön az új gt.
Vajon érdemes lesz megvenni? ;-) -
sz_abika
addikt
Azért az kemény, hogy itt a béta és 2 hónapja nem történt semmi ebben a topikban
PSN: xszabikax
-
pehaa
tag
Gran turismo 6 1.22 telepitese mindenkinek zokkenomentes volt?
-
pehaa
tag
Marmint mire gondolsz?
En arra ertem, hogy leszedtem psn-rol a gran turismo 6-ot, az ugye az 1.0.0. Inditas utan egybol felajanlja hogy telepitsem az 1.2.2-t. Telepitem, aztan felhoz olyanokat hogy installalas 600 perc stb. Otlet?
Most offline jatszok, de 5 percenkent felugrik egy ablak hogy telepitsem a legfrissebb verziot...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest