- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz SylarHUN #6107 üzenetére
Quick match:
-nem mas,mint a megmaradt gt-s emberkek hirtelen osszehozasa.
Erre meg szimplan a jelenlegi letszam miatt van(lehet) szukseg.Ha van eleg ember akkor van kivel jatszani es nem kell eme ficsor.....mivel jott a ficsor........,de ezt tudjuk.
A miert meg szamomra 1ertelmu......csalodott mindenki aki eddig kitartott a GT reszek alatt mert ez jott(jovoget) nekunk....
Felre ne ertsetek, a tartalom nekem boven jo lenne(bar ha a gt5re huzzak ra ezt a grafot az jobb lett volna.Vagy ide atemelve azon dolgok...... ),de a GT szamomra a multirol szol(na).Ilyen lohugy serverparkkal(bar sztem a "koronas" emberke a server) ami a GT ben van,elmehetnek a sunyi pi-ba.
16 embert nem tud stabilan kezelni a rendszer....ez mar tobb,mint vicc kategoria,foleg ha azt nezzuk miota csinaljak......
Lokukit nem foglalkoznak a dolgokkal,nezik ,h elfogytok(En mar honapok ota nem jatszottam,)es mindenki keres mast.....
Folyamat informalodom,mi es hogy alakul a GT ben,de olvasva a minap,h pl nem volt hang a szobaban ,mert egyszercsak csend lett az 5koros futam alatt....4 embernel,nemar ...... erre lehet tenyleg versenyt szervezni.....meg a jo edes anyukadat yama[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest