Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Amúgy ez a nem semmi... 24 évesen ilyennek lenni. Sokat beszéltem a sráccal, tényleg érdekes egy nővére van.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
qdak
addikt
válasz csucsbicep #299 üzenetére
igazán nem vesztettél semmit, 1x volt talán a legjobb még vmi öszejövetele meg kajálás volt mi meg ugy mentunk el
azt még votl 1-2 párszor széthánytam magam töle, aztán nem kell.
Durva h több ember is akivel dumálgatok bizalmasaban szinte mind bevalja h ő is probálta már(#300) darál0w persze, én sem azt akarom kihozni belöle, h ez is normális amit ő csinál.
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Zewa
senior tag
válasz csucsbicep #301 üzenetére
Nem egy nagy kaland. Túlságosan felfújt dolog az a baj szerintem.
Mértékleteséggel teljesen belefér. Nem lesza ttól senki roszabb ember hogy néha elszív 1-1 spanglit. ha jól esik neki és másoknak nem árt, hát csinálja... sztem.Látom nem kaptok szikrát. Én sem igazán kaptam de inkább csak röhögtem egyet rajta.
Kár hogy nem voltam ott, tuti betegre röhögtem vna magamat.ps.: Még egy fogós kérdés:
Miért van az hogy ma trendi a 15év alatti lánykáknak megengedni az anális szexet?
Szűz a lelkem és félnek így megengedik popóba?[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
keIdor
titán
"ps.: Még egy fogós kérdés:
Miért van az hogy ma trendi a 15év alatti lánykáknak megengedni az anális szexet?
Szűz a lelkem és félnek így megengedik popóba? "...és ez így amúgy hirtelen honnan? Mármint, hogy tényleg engedik-e. Mert 15 évesekkel nincs tapasztalatom, nem tudom, Te honnan?
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
csucsbicep
nagyúr
Értelek titeket, de engem nem vonzott a dolog, ennyi.
Zewa: Ezt én sem értem, hogy miért meg, hogy honnan veszed.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
A fennt említett lánykának volt iylen akciója és így jutott eszembe.
Hatalmas rálátásom nicsn de az elég gyér fiatal lányka ismerettségemből kapásból tudok 3-t aki még szűz volt amikor már a feneke nem volt az...
Ti jobban informáltak vagytok gondoltam meséltek itt nekema tendenciákról.drogbarlang. Végülis valahol összefonodik a fitalsággal, nem?
És akkro még csak a fűnél tartozzunk a katités társait még szitne emg sem említettük.ps.: Félreértés ne essék! Engem nem igazán izgat egyik dolog se.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Szerintem ebben semmi meglepő nincs.
14-15 évesen a fővárosi lányok 70%-a nem szűz, vidéken más lehet az arány, de itt sincs lemaradás.
..gondolják fő a változatosság, vagy passz.
Ettől függetlenül én nem kultiválom."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
GabN73
addikt
válasz runner 125 #311 üzenetére
hát lotyók mindig is voltak - és mindig is lesznek. Lásd pedomaci.hu /már megváltozott a neve/ Csak nézz fel az oldalra, nézz meg 1-2 adatlapot
-
darál0w
Jómunkásember
válasz csucsbicep #301 üzenetére
azok voltak...még általánosbol...aztán egy pár még elsőben is...de mivel megbukott, már nem az osztálytársai...eleve másik helyen is van most.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Kassadin
addikt
válasz runner 125 #2 üzenetére
Ebbe azért bele tudnék kötni és bele is fogok. Sokat számít hogy az embernek fiatal korában mennyire fogják szorosan azt a bizonyos gyeplőt...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Egyszer láttam már, elég is volt.
Pont azt a részt kaptam el, amikor a kedves anyukák fenyegetőztek mail-ben, h a túlfejlett 14 éves kislányuk mi a faxt keres az oldalon...Szánalom mutti.., talán nevelni kellene és a XXI. században ellenőrizni a jányka iwiw, facebook adatlapját.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Zewa
senior tag
... az manapság már türdermacko, nem?
Elég korrekt a címe "mert a lányod egy kurv@"Dara: Ha gondolod bemutatlak 1-2 leányzónak de vigyázz!
Bezárhatnak elég csunyán érte ill. a leányzó is ráhelyezia bélsárát a műszeredre ha nem vigyázol..."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
runner 125
nagyúr
válasz Kassadin #315 üzenetére
?!
..valószínű akkor én vagyok az egyetlen ellenpélda, mi?!
Egy kezemen megtudom számolni, h hányszor kaptam testi fenyítést. Nem voltak durva korlátok, tisztességgel nevelt anyám, de önálló döntéseim voltak mindig. S, lám nem tartok szar úton.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
keIdor
titán
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░
░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░
░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░
░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░
░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░
░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Kassadin
addikt
válasz runner 125 #318 üzenetére
Jajj te csacsi! Miből jött a testi fenyítés amúgy?
Kiskoromban mindig is "szigorúan" nevelt anyám(igen volt rendes ruházás is, de ez most nem ide tartozik), és lám én megpróbálok rátérni a helyes útra(munka, iskola stb). Sokan szokták mondani 30-40 éves ismerősök közül hogy sokkal érettebben gondolkodok mint egy mai 20 éves. Ezt nem dicsekvésből írom, csak tényként. Szerintem számít hogy a szülő odafigyeljen a gyerekére (nyilván nem kell ketrecben tartani non-stop), de sok más külső tényezőtől is függ, ki milyen felnőtt lesz, ezt aláírom. -
Zewa
senior tag
Végülis is.. Tök igazad van! mit kérsz telo számot vagy inkább nevet+ mail & msn?
Nem gyenge ez a pedomaci feeling. Gondolom most mindenki rá van állva a a tündérmackora... Aztán nehogy viszont lássátok a gyerekeiteket.
Amugy durva hogy elmész bulizni kezdesz összemelegedni 1 csajjal és mikor kiderül a kora rájössz hogy 14 (se). Érettebb csajnál némi pia után lazán' van 18+.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Gratulálok! Ön megnyerte az év "Legjobban tiszteli a nőket" díjat. Kérem vegye fel velem privátban a kapcsolatot, hogy átadhassam az ajándékokat.
Ránner: Fejben dől el, amikor eléred a felnőtt agyi szintet yep. 13-14 évesen ha szarnak rád a szüleid, nem hiszem hogy pozitív kimenetele lesz a dolgoknak a későbbiekben....
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
No-no! ezt azért nem jelenteném ki!
Akik több brácsát fogtak mint kilincset azoknak bizony van tapasztalatuk is.
Ezekkel csak az a gáz hogy elkapsz tőlük valamit.. Gumi meg fújj...
Amugy a tendencia jó.. Elég sok fiatal csaj szed gyógyszert.darál0w: Oks, nem gond. Extra kivánság? Vékony-telt? Magas, alacsony, szőke barna? Van bőőven tessék csak tessék!
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
runner 125
nagyúr
Nah, ha ennyi pedofil jellem van köztetek , kaptok runnerpapától egy kis újdonságot.
Ugyanis az ilyen lányoknak megvan a frankó gyűjtőfogalmuk. Keressetek rá arra, h
jailbait."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
keIdor
titán
Behalok a szövegen, amit 1-2 kép alá írnak. Ezek hülyék... Na meg a hsz-ek is, milyen beteg emberek vannak.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #346 üzenetére
ismerem a kifejezést.
#347) Kassadin
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Zewa
senior tag
válasz Kassadin #344 üzenetére
... nekik ettől fel áll.
Ez a 12éves csaj meg egy hányadék. közeledbe felém tuti egy baseball ütővel ütném vissza az óljába. menjél csak diszno.
Némeiknek tényleg elég nagy tőgye van fiatalon is de azért sokszor bejárszik a a cseles csöcstarisznya is! Kívülről úgy néz ki mintha tele lenne minden földi jóval de amikor kicsomagolod jön a csalódás.Én inkább ezektől tudok hányni. Ótvar-mega-puda-atomretek.
ha ennyire nem válógatos akkor minnyárt össze dobok neked egy koktélt.
inkább mennyiségi mint minőségi fogyasztó vagy?#351 mondjuk elég csúnya lett volna ha te is a tükörben pózolsz melltartóban.
#352 nem. Evelin.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs