- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Kerekítek... 23 éves vagyok, engem egyáltalán nem fogtak, s mégis normális vagyok/lettem, vagyis fogjuk rá. Egyetértek ránörrel, minden fejben dől el. Én mindig is járkáltam bulizni, fűnél durvábbat nem próbáltam és nem is tervezem, mert nem érdekel.
Alkoholt olyan havi egyszer fogyasztottam változó mennyiségben, néha csak egy üveg sört, néha meg 10 korsót egy éjszaka alatt. Cigizni csak buliban szoktam, mert mindig, minden körülmények között kínálgatnak, én meg elfogadom. De akkor se tüdőzöm le, nem is tudnám, minden bajom lenne. Csak úgy kocásan szívom.
Annak idején sulival gondjaim nem voltak, bár szorgalmam az egy nagy nulla volt, de mégis megvolt az átlag 4-es +/- 0.2. Nem azért volt ennyi az átlagom, mert marha szorgalmas voltam, hanem inkább azért, mert érdekelt sok tantárgy, így tanulnom se kellett rá. (történelem, földrajz pl.)
Egyszer küldeni akartak angol versenyre is, de mondtam, hogy a-a, engem nem érdekel, szóval a szorgalmam az tényleg egy kalap meleg széklettel volt egyenlő, de ettől függetlenül bírtak a tanárok, gond nem nagyon volt velem...Gyereket viszont én nem hiszem, hogy vállalok, egyrészt azért, mert nincs türelmem a gyerekekhez (na jó, a kislányok azért nyugisabbak, egy olyat talán) másrészt meg szerintem az emberiség az utolsó jó éveit/évtizedeit éli, mert bizony a mai fiatalok többsége alkalmatlan a világ "vezetésére". A folyamatos környezetszennyezésről, népességrobbanásról meg nem is beszélek. Biztos vagyok benne, hogy lesz III. világháború, ami majd az élelemért és vízért tör ki. A kérdés csak az, hogy mikor. 2050-re 10 milliárd felett lesz a populáció, szóval a jelenleginél csak nagyobb lesz a nyomor a világban. Ez egy időzített bomba. Élvezze az ember az életet amíg tudja, úgy vagyok vele. Gyereket vállalni lehet rizikós lenne a későbbiekben.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Szerintem meg inkább jobb, hogy nincs k. katonaság. Azért én hallottam csúnya dolgokat. Azokat az ellenségemnek se kívánnám... és itt most nem a társakra gondolok, hanem a rangosabb emberekre.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Kemény. Nem ért a szép szóból úgy látszik.
Sport téma: na hát az nálam se nagyon játszott. Kondizni jártunk/járunk el, de azt se rendszeresen, csak amikor kedvem tartja. Néha háromszor egy héten, néha meg kimarad egy hónap. Úszni szeretek még, de az is nyáron játszik főleg. AquaParkok, Balaton és ugye tengerpart. Ennyi, lusta ge*i voltam mindig is, de 23 évesen már nem változom meg, mert nem is akarok. Suliban is azért volt 4-es átlagom, mert jó eszem van (tanárok, ismerősök mondták, nem az arcom nagy) és nem azért, mert szorgalmas voltam/vagyok. Áhh, az nálam egyenlő a nullával, de már írtam is.
Ez van... a focit amúgy utáltam mindig is. Baszogatni sose baszogattak miatta, de én ugyanúgy visszabaszogatnék egyébként és a végén nagy röhögés lenne belőle.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Egy ilyen felettünk is lakik. Csaj 30 alatt van és ordít a gyerekével minden nap, mint a fába szorult féreg... de úgy istenigazából, én néha rácsodálkozom, hogy hogyan van annak még hangja egyáltalán. Múltkor felmentem, hogy maradjon már csendben, mert szombat reggel 6:30-kor már üvöltözött. Mod: ja a gyerek kb. 3-4 éves lehet, kislány... szép élete lesz annak is, ha ez a nő ilyen marad.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Amúgy ez a nem semmi... 24 évesen ilyennek lenni. Sokat beszéltem a sráccal, tényleg érdekes egy nővére van.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
"ps.: Még egy fogós kérdés:
Miért van az hogy ma trendi a 15év alatti lánykáknak megengedni az anális szexet?
Szűz a lelkem és félnek így megengedik popóba? "...és ez így amúgy hirtelen honnan? Mármint, hogy tényleg engedik-e. Mert 15 évesekkel nincs tapasztalatom, nem tudom, Te honnan?
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░
░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░
░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░
░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░
░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░
░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Behalok a szövegen, amit 1-2 kép alá írnak. Ezek hülyék... Na meg a hsz-ek is, milyen beteg emberek vannak.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz runner 125 #353 üzenetére
Deeehogyneeem. 11 évesen ültem először a monitor elé zsepivel. Na! De ez már nagyon off, én megyek is, off vége.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Amugy jopofa, hogy a Daralo occserol eljutottunk a fiatal lanyokig meg a fa... khm... igen. Szoval oda. Egyre inkabb kivancsi lennek ratok eloben. Lennenek itt meglepetesek, jo nagy allatnak tartok 1-2 embert, persze jo ertelemben.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs