Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Könnyű és légies lett a Huawei Mate X3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Isten nem bottal ver!
A kiérdemelt szankció! "ÚÚÚgy szeretem őket! "
Pár éve akit csak lehetett lebeszéltem róluk, nehogy vegyenek valamit ott, mert csak a problémáikat gyarapítják, ha pl garis javítás kell. -
Ciccuka
veterán
Az is megnézhetnék, hogy a panaszosok leveleire 1 hónap letelte után se (miért nem) válaszolnak.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
szabeska
addikt
3000-es bánatkupon mikor jön?
-
A GVH érzékenysége nyilván nem független attól, hogy egy román cég vette meg a magyar EDigitalt, és nem fordítva.
Ugyanakkor az is érdekelne, hogy a jegyértékesítés fekete gyakorlatai miatti számtalan elmarasztalás ellenére pl. a TicketExpress (Eventim) miért teheti meg még mindig, hogy a feltüntetett árhoz minden lépésben hozzácsap még egy kis extra költséget. Plusz kényelmi díj? Nektek kényelmes, nem nekem. Plusz HomePrint felár (mást nem is lehet választani, miután múlt ősszel bezárták a Bálnában a jegyirodájukat)? Hogy az én tonerem fogy, nem nektek kell nyomtatni?
A tej élet, erő, egészség.
-
janeszgol
nagyúr
Nyilvan faj az 50 milla bunti annak a cegnek, aki pl BF napjan par milliardos forgalmat generalt...
[ Szerkesztve ]
-
-
robi4040
csendes tag
https://szmsz.press/2019/07/21/mutatjuk-mennyit-keresnek-az-autogyarak-egy-egy-uj-gepkocsi-eladasabol/
hiaba adnak el egy 15 millas autot ami ugyebar 15 millas forgalom ha pl 1 milla a haszon
de lehet aaz meg nem is tiszta haszon abbol lejon a rezsi, stb....[ Szerkesztve ]
-
slmSIG
tag
Bőven többet érdemelnének, mert egy mocsok banda!
Ha probléma van, akkor leígérik a csillagos eget IS telefonon és emeilben, de valós intézkedésre aztán várhatsz nem történik semmi, aztán később megpróbálják kihozni, hogy tulképp a te hibád minden IS és ha nincs fényképes bizonyítékod, akkor úgy is lesz. Mindezek után is csak kedves ígéretek és ígéretek, nulla megoldás, nulla valós tett vagy segítség! Ez megy egészen addig, míg a hatóságokhoz nem fordulsz!
Az életemből 4hónapom ráment arra, hogy a teljesen nyilvánvalóan a hibájukból történt kár-esetemre megoldást kapjak.
Amit egyébként a vásárlók pofájába tolnak nagy büszkén lobogtatva, hogy ők aztán érted vannak, segítenek, probléma esetén bátran fordulj hozzájuk, megoldják, ez az amit a végsőkig kerülnek.
(Gondolok itt, ...bármiféle termék-garancia, jótállás, pénzvisszafizetés...és hasonlókra)
Érdekes módon, miután végül a hatósághoz fordultam, az ügyem lerendeződött pár nap, kb. 1hét alatt!
Szóval, felőlem akár el is sorvadhatnak! -ezt egy nagyon rossz személyes tapasztalat alapján írom.
Tőlük soha többet, semmit![ Szerkesztve ]
-
jbcs
tag
Többször vásároltam már tőlük, volt, hogy garanciában küldtem vissza kávéfőzőt, írták, hogy nem javítható és visszafizették az árát. Tavaly előtt karáncsonykor jártam meg egy kicsit, mivel karácsonyra nem kaptam meg a rendelt terméket, pedig időben megrendeltem, de kb. ennyi. Van még hová fejlődniük, de eddig mindent korrektül intéztek.
-
Sir Gunar
aktív tag
Vágom hogy nem mindenkinek vannak rossz tapasztalatai velük, hiszen ha így lenne már csak a kuka jutna nekik. Ám amikor az első rögtön a slendriánságról szól a részükről, akkor onnan nincsen bizalom és van még rajtuk kívül is egyéb hely bőven a neten.
Arról nem is beszélve, ha az ember jobban körülnéz miket és hogyan árulnak, majd azokat máshol is, pl komolyabb helyeken, hát nem csoda ha büntetik őket az ehhez nálunk jobban értők -
powerage76
csendes újonc
A múlt hónapban rendeltem tőlük cuccot, azzal nem volt gond, de valamiért azóta tízszer annyi spam jön a címemre.
-
Noukoum
veterán
válasz
Sir Gunar #16 üzenetére
A piac szépen eldönt(ené) hogy mire van igény. Azért írtam mert felesleges kiindulni egy-egy tapasztalatból, véleményből. Mindenhol van probléma, hiba. Ha egy rossz tapasztalat után kukázza az ember akkor elég gyorsan oda jut hogy nem lesz honnan rendelni.
És persze lehetséges hogy statisztika alapján az eMAG nagyon rossz. Én ezt nem vitatom.A büntetésről meg annyit hogy szinte biztos hogy azért kap mert nem NER. Ettől még lehet jogos. És sajnos egyáltalán nem biztos hogy nálunk jobban értők ülnek ott, ugyanis kizárólag a politikai lojalitás a fontos.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
ddekany
veterán
Valóban tapasztaltam pár hónapja, hogy néha képesek valami hatalmas árengedményt kiírni úgy, hogy közben sok más helyen az a valami ugyan annyi, vagy olcsóbb, és még csak nem akciósan. De volt olyan is, hogy tényleg a legolcsóbban adtak valamit. Ez van, mindig mindent ellenőrizni kell pl. arukereso.hu-n, akár hol is venné az ember.
-
törölt tag
Aki tudja, hova valósi az Emag, ezen cseppet sem lepődik meg…
-
Sir Gunar
aktív tag
Az esetemben annyira de annyira gusztustalan módon néztek hülyének és utána még az elsőre írt véleményezésemet sem tudtam negatívra váltani, mert addig nem engedte megváltoztatni a "rendszer" nem megfelelő tartalomra hivatkozva, ameddig az negatív volt, pedig teljesen kulturáltan meg volt fogalmazva, több esetben is átírva, és nem hagyta, na az tette be a kaput nálam a végén. Amugy nem csak nekem volt rossz tapasztalatom velük az ismeretségemben, ebből is indultam ki, mikor elkezdtem lebeszélni róluk akit csak lehetett, mert megtudtam, náluk akar vásárolni az ár miatt. Kivétel nélkül mindegyiküket sikerült és ők is tovább adták ezt, másokat védve. Persze mindenki ott vásárol ahol akar, nekem ez a véleményem. (csak ne az emag-nál tegye
)
-
DarkHeart84
csendes tag
Egészen addig nem volt velük gondom, amíg nem alakultak online piactérré.. Addig minden rendeléssel meg voltam elégedve. Onnantól kezdve, hogy ez megtörtént, minden hülye minden vackot rajtuk keresztül akart eladni. Én csak kis összeggel, de ráfaragtam. Egy FM transmittert akartam a kocsiba venni mert azt hallottam, hogy milyen jó az ha nincs megfelelő rádiód csak a gyári fapados.. bizonyos modellekben. Gyári új terméket rendeltem és egy újra csomagolt, karcolt, ujjlenyomatokkal teli vackot kaptam. Azonnal fotó, reklamáció. Válasz: Ezt a terméket nem a mi cégünk küldte ki, nem mi csomagoltuk, nem mi állítottuk ki a számlát, keressem az eladót. (Mert akkor még nem vettem észre, hogy már eladó is van külön minden terméknél feltüntetve.. mert azt nem ők árulják..) Vissza írtam, hogy most ezt nem mondják komolyan.. engem nem érdekel, hogy ki csomagolta vagy küldte.. én az ők oldalukon keresztül vettem és ők keresnek pénzt az én vásárlásomon.. nehogy már annyira inkompetensek legyenek, hogy egy ilyen cég rombolja a hírnevüket.. nem állnak kommunikációs viszonyban a saját partnereikkel? Ha rávenni rátudják az embert, hogy megvegyen valamit.. akkor kezeljék a panaszokat is! Abba is maradt a dolog, mert azért a 4 ezer Ft-ért nem mentem tovább... annyit nem ér.. de hogy még egyszer innen nem veszek semmit az biztos és minden rokonomat, ismerősömet lebeszélem róluk.. vegyék meg máshol mert ez nem járja..
A rend, csak egy megtervezett káosz
-
-
catlaca
senior tag
Én sok mindent vettem tőlük, meg a piacosaiktól is. Tény, hogy talán két jótállásos ügyem volt, de azok korrektül lezajlottak, bár két külön partnercég volt. Tény, hogy a kuponozást a “ nesze semmi fogd meg jól” szellemében bonyolították, vagy 10-ből egyszer sem sikerült beváltanom. Rendszerint a vásárlás után küldték, nem mindegy mire, nem mindegy mekkora rendelés, nem mindegy kitől stb. Szóval gondoskodtak róla, hogy ne kerüljön sokba az akció. Azért sok olcsó cuccot vettem tőlük, de oda kell figyelni. Egyszer a futárjuk kihozta címre a csomagot, mert nem fért bele az automatába.
Szóval vegyes a kép. Ezt a piacterezést rühellem egyébként, az amazontól lesték el.“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
Új hozzászólás Aktív témák
it A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata alapján az eMAG webáruház üzemeltetője megszegte egyes kötelezettségeit, amelyeket korábbi, jogsértő akcióinak kompenzálására vállalt a GVH, illetve a felhasználói felé.
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Elhagyja az Intelt Raja Koduri
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- nVidia tulajok OFF topikja
- Flash SSD
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL380p Gen8 2x E5-2696v2 12x3.3 GHz 192GB RAM 8x240GB SSD P420i RAID
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Honor 20 Lite 128GB Kék / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Redmi 10 64GB Szürke / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Xiaomi Redmi 5A 16GB Szürke / 3 hónap garancia / Normál állapotban
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs