Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Soulfly842 #188760 üzenetére

sajnálom őket, ahogy kb mindenkit, aki lelép :) Firmino, Shaqiri, Gini, Mané, Minimanó, Kabak... csak néhányan az elmúlt 1-2 évből, akiket még szívesen láttam volna, de ez ilyen

másik oldalról nézve: Henderson vezéregyén, hiányozni fog az öltözőben és a pályán is a csapatösszetartó erejével... szerencsére van helyette pl (többek közt) Van Dijk, aki a pályán átveszi a helyét, öltözőben meg pl Robertson... játékát nézve pedig már öreg, lassú... rég túl van már a csúcson... megértem, hogy távozik

Fab: ő még annyira nem öreg, de brazil... kezd sérülékeny is lenni, amikor pedig egészséges, akkor sem azt mutatja, amit pár éve, amikor CB poszton is megállta becsülettel a helyét :K most kell eladni, amíg még pénzt ér és abból a lóvéból venni egy "emberevő" dm-t, aki kemény mint a beton és évekig megold mindent :)

...szerintem Mac Allister, Szoboszlai, esetleg a +1 elég lesz pótlásra :K Keita és AlOx is csak papíron növelte a középpálya létszámát, folyamatosan sérültek voltak... ha pedig Thiago felépül, még rotálni is tudunk rendesen

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák