- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #172757 üzenetére
Ez így van ahogy írod, én pont hétfőn írtam le, hogy nekem a legnagyobb adalék hozzá, hogy nélküle nem kap a világ egy Vini-t, innentől tőlem bármit csinálhat, kurva jól betölti azt a szerepet, ami megtalálta őt, és mindezt relatív öregen, ez van, ilyen ez a szakma, ő a legnagyobb meglepetés abból a generációból.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Ilyen az emberiség...
Sikeres = szeretik.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
myckey
veterán
Szar játékosnak mondjuk nem mondták,( ez most kinek mi ) de én is sok elégedetlenséget tapasztaltam. ( finoman )
a szurkoló, az szurkoló...no comment.azt mondjuk nem tudom, mekkroa hulladék. Nem vagyok ilyen szinten jól értesült.
Persze én is olvastam rengeteg dolgot, vele kapcsolatban.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
Ja, ezen én is csodálkozom. Emlékszem mikor még CR is ott volt mennyire szidták a Madrid "szurkolók" hogy milyen rossz Benzema.
Amúgy ő nem kapus neki annyira nem fontos az az ujja. Volt olyan kapus annó aki emlékeim szerint EB-n védett törött ujjal és spéci kesztyűben úgy hogy nem tudtak róla a válogatottnál. És nem ilyen noname huszadrangú játékos volt.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest