Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz máyköl #95660 üzenetére

    Figyelj, nem hiába ad túl rajta a madrid, valószínűleg úgy ítélték meg hogy nincs tovább szükség a szolgálataira, ahogy özilnél vagy dimariánál is. Pedig gól, gólpassz nekik is megvolt, csak nagyon nem az minden hogy hány gólt lősz, meg hány gólpasszt adsz, ez nagyon sporttévés érv ám hogy ki jó és ki szar. Sokkal pragmatikusabb lett a madrid, és ez eredmények is ezt támasztják alá.

    Ezek elég okos döntések voltak a madridtól, és őket igazolták (nem téged), nem az olyan marhaságok hogy adjuk el Makelelét, mert nem szórakoztatja a közönséget, vegyünk helyette inkább egy Beckhamet.

    Egy szóval nem mondtam hogy rossz játékos, hülye lennék, de hogy túlértékelt azt tartom. Mondjuk Bale az első szezonjában BL-t nyert a madridnak, valami emberöltőnyi idő után, 100 millióba került, de már megérte..

    Kik nálam a szakmabeliek? Hegedűs, Koppányi, külföldről Paul Tomkins csak hogy néhányat említsek..
    A "sportszakmai" megjegyzésedre meg nem vagyok hajlandó foglalkozni ennél többet, rengetegszer megtettem már itt rengeteg stattal alátámasztva a mondandómat, és nem kevés időt beleölve, mégis mindenki ugyanazt a hülyeséget tolja azóta is, vagyis semmi értelme belemenni, nyilvánvalóan nálad sem, mert már most a heróttal jössz itt meg a PL ajnározással.
    Én egyáltalán nem a PL-t ajnározom, csak nyilvánvaló hogy ott nincsenek külön dimenziók a csapatok között, és ott a legnehezebb megnyerni a bajnokságot, csupán ezért írtam, semmi másért.

    Jó ez a videó, Downingról is linkelhetek olyat, amin koppan az állad.

Új hozzászólás Aktív témák