Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #190832 üzenetére

    "Doak nagyon keveset szerepelt még"

    Emeljük a tétet :DDD Csináljunk egy olyat, h legyen mondjuk 5 év. Fogadok egy sörbe, hogy Bájtecsics többször lesz a meccs embere a PL -ben mint Doak. Ez így jó? Mert én így arra teszek, h Bájtecsics beválik Doak meg nem, te meg arra, h Doak beválik. Ha valaki eligazol akkor addig tart az időtáv nem 5 évig.

    Ez így hogy hangzik? :D

    "nincs minden rá felfűzve" persze ... csak mikor még mané is itt volt akkor is látszott, h mindenki arra játszik, h sárával rugasson gólt, kecsegtető helyzetben is inkább leadta, vagy egy ösztönös befejezés helyett vacillált, h leadja e neki mert különben majd hisztirohamot kap, természetesen ő egy másodpercig nem hezitált egyszer sem, mikor már ez is kevés volt akkor megkapta a 11ket. Úgyhogy én továbbra is azt mondom, de rá van felfűzve követett módon. Ha ez a kényszer megszűnne a csapaton akkor más is bátrabban vállalkozna vagy dönthetne a kapu előtt hezitálás nélkül. Ezért gondolom úgy, hogy nélküle nem lenne akkor a probléma mint amekkorának te látod.

    Olvastam Klopp nyilatkozatát. De azért én hajlok afelé, hogy turbiék az ajánlattal az FSG-t keresik meg nem Kloppot így ha egy szemkerekítő számot adnak meg, könnyen dönthet más Klopp helyett. Nyilván csak mezezi összegeknél nem, de kb egy fél stadion áránál már benne lehet a pakliban. És azt se zárjuk ki, hogy Sára is benyögi, hogy el akar menni ennyi lovéért.

Új hozzászólás Aktív témák