Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz venember83 #146005 üzenetére

    A szurkolók alapjában véve fogalmuk nincs mit akarnak, most lenyugodnak hogy megmenekült a futball, nyáron meg ki lesznek bukva hogy miért nem igazolnak drága fenszi játékosokat.

    Nekem az a legnagyobb bajom ezzel, hogy a tulajok próbáltak csinálni valamit, amit a maffiával egy szinten levő UEFA nem engedhetett meg, és emellett álltak ki a szurkolok és a játékosok is, az UEFA féle rendszer mellett. Mert nyilván sokkal jobb rendszer ahol az idei BL-ben a négy leggazdagabb klub ott van, fizetési sapka nélkül, végtelen budgettal, pénzügyi szabályozással, amit senki nem vesz komolyan az elit között.
    És ez ismétlődik évente.

    De ja az ESL nyírta volna ki a focit végképp.

    De most megmenekült a futballt, indulhat 3 év múlva a 36 csapatos BL formátum, ahol a nagyobb klubok sokkal gazdagabbak lesznek. Gondolom eme tervezet miatt is kikelnek majd a játékosok, meg a szurkolók.... ja nem, BL a neve, ezt már megszoktunk, a himnusza is olyan szép, törődjünk bele.

    És vélhetően ennek az ESL fiaskónak az lett a hozadéka, hogy innentől bármilyen radikálisabb reformot jó tíz évre el lehet felejteni.

    És a legnagyobb baj, hogy ez a projekt nem a hibái miatt bukott meg, hanem az ESL bukott meg, mint ötlet. A kritikák 90 százaléka olyan elemeket támadott, amik megkerülhetetlenek, ergo, a szurkolói többség telibeszarása nélkül ezt nem lehet megvalósítani. Azt meg azért valljuk be a futballüzlet egyik legégetőbb szűk keresztmetszete, hogy a fogyasztói réteg leghangosabb része nagyjából síkhülye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák