Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    OptaPaolo: 92.8% - Amadou #Diawara has recorded the highest passing accuracy rate (92.8%) among the midfielders with at least 1000 passes in Serie A since the 2017-18 season. Meticulous.

    5 - Only Aleksandar Kolarov (8) netted more goals than Gianluca Mancini (5) among defenders in Serie A in 2018/19 campaign. Tandem.

    4.2 - Leonardo Spinazzola has attempted 4.2 dribbling on average for 90 mins in 2018/19, a record for a Juventus defender in all competitions. Speed.

    Fun fact: A Roma most nyáron mindössze 3M€-t fizet (2 + 1) a Mancini - Veretout kettősért (a többit jövő ilyenkor, előbbinél ez +13 + max. 8 bonus + Atalanta 10%-ra jogosult eladás esetén, utóbbinál +16 + 2 bonus). Ez nagyban megkönnyíti egy másik belső védő megszerzését és a további erősítést. Fonseca nem tart igényt pár játékosra (Olsen, Gonalons, N’Zonzi, Defrel, Dzeko) így további € milliók, egyben érkezők várhatóak pl a védelembe a középpályára valamint szélső és csatárposztra is.
    Higuaín hála az égnek húzza az időt és ha túl sokáig húzza, akkor a B terv, a jobb, de drágább választás kerülhet napirendre, aki Mauro Icardi. Tegnap volt egy tali Wanda és a római vezetőség között, nem akarnak elmenni az országból, az Inter pedig inkább adná nekünk mint a Juventusnak. ~40M€-ra taksálják, az üzlet pedig kölcsön + ~25M€ kötelező vételi opció körül jöhetne létre amiből a 15M€-t Dzeko játékjoga fedezhet. A játékosta elfogadná a 4.5M€ +500e€ bónuszos fizetést.

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák